• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rins δεν περίμενε ότι θα ήταν 3ος στη βαθμολογία
Μετά το λάθος και την 15η θέση στο Portimao
Νέα 25/11/2020 - 15:35

Ο Alex Rins ήταν ο ένας από τους 4 μόλις αναβάτες που στον Αγώνα της Κυριακής φόρεσε το ασύμμετρο σκληρό πίσω ελαστικό, ενώ όλοι οι άλλοι έβαλαν το συμμετρικό.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να μην έχει καλή πρόσφυση στο τέλος του Αγώνα και να τερματίσει μόλις στην 15η θέση, νομίζοντας μάλιστα ότι έχασε και την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Ο Rins έφτασε στο Portimao με μια διαφορά μόλις στους 4β από τον Franco Morbidelli, αλλά ο αντίπαλός του ήταν πολύ δυνατός και στην Πορτογαλία.

 

Έτσι ήλπιζε ότι θα έπαιρνε τουλάχιστον την 3η θέση, αλλά με τη λάθος επιλογή στο ελαστικό, ο Ισπανός ήταν απογοητευμένος διότι νόμιζε ότι την έχασε!

 

Τελικά, όμως, τα κατάφερε.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς εξελίχθηκε τελικά το Πρωτάθλημα, ειδικά μετά τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε στην αρχή της χρονιάς», έλεγε ο Rins.

 

«Δεν διάλεξα το σωστό ελαστικό και δεν μπορέσαμε να παλέψουμε για τη 2η θέση στη βαθμολογία και για τον Τίτλο στους Κατασκευαστές».

 

«Στην αρχή ήμουν καλός, αλλά στη συνέχεια είχα θέματα στην αριστερή πλευρά του ελαστικού. Δεν πίστευα ότι θα πάρω καν την 3η θέση στη βαθμολογία, έτσι όπως πήγαινε ο Αγώνας».

 

«Γι’ αυτό και όταν είδα ότι ήμουν τρίτος ήταν καταπληκτικά νέα».

 

Στη συνέχεια βαθμολόγησε τον εαυτό του για τη φετινή σεζόν με ένα «8,5 στα 10», ενώ τόνισε ότι ο τραυματισμός του στον ώμο στην αρχή της χρονιάς τον έκανε δυνατότερο.

 

«Αυτή η άσχημη πλευρά που βιώσαμε στην αρχή με έκανε πιο δυνατό. Τι θα άλλαζα; Δεν θα ήθελα να έχω τις πτώσεις στο Le Mans ή στην Αυστρία».

 

«Θα μου έβαζα 8,5 φέτος. Καταφέραμε και βελτιώσαμε την τελική μας θέση, αφού ήμουν 4ο πέρυσι. Θα μου έβαζα 10 αν έπαιρνα τη 2η θέση στη βαθμολογία, αλλά δεν το πετύχαμε».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Ζητώ συγγνώμη από τον Pecco

« Προηγούμενο άρθρο

Θυμωμένος ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα