• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2 Moto2: ΕΔ3
Στο Ιατρικό Κέντρο ο Lowes, 1ος στους χρόνους ο Bezzecchi!
Νέα 14/11/2020 - 14:09

Πέντε λεπτά πριν από το τέλος ήρθε μια άσχημη πτώση για τον Sam Lowes, ο οποίος μαζί με τον Enea Bastianini συγκεντρώνουν τις περισσότερες ελπίδες για τον Τίτλο φέτος στην Moto2.

 

Ο Lowes προσπάθησε να μείνει στη σέλα της μοτοσυκλέτας του ανεπιτυχώς και πέφτοντας, αυτή πήρε στριφογύρισε στον αέρα και τον χτύπησε δυνατά στο κεφάλι με τον μπροστινό τροχό της!

 

Ο οδηγός σηκώθηκε και ανέβηκε σε ένα σκούτερ της ομάδας του, ωστόσο έδειχνα να πονά πολύ και μεταφέρθηκε αμέσως στο Ιατρικό Κέντρο.

 

Στους χρόνους, ο νικητής του Αγώνα της Valencia την περασμένη εβδομάδα, ο Marco Bezzecchi, ήταν ο ταχύτερος από τους οδηγούς της Moto2 στις ΕΔ3.

 

Με τον τελευταίο του γύρο ο Hector Garzo ανέβηκε στη 2η θέση (κι ενώ ήταν εκτός 14άδας) ενώ πίσω του ήταν οι Marcos Ramirez και Fabio Di Giannantonio.

 

Οι διαφορές των οδηγών της Moto2 ήταν απίστευτα μικρές και πάλι, με χαρακτηριστικό το ότι οι 14 πρώτοι ήταν στα 0,274’’ μεταξύ τους!!

 

Ο Sam Lowes έμεινε στην 5η θέση μετά την πτώση του, ενώ στα τελευταία λεπτά έπεσε και ο Jorge Martin που τελικά έμεινε 18ος.

 

Την 6η θέση πήρε η Speed Up του Jorge Navarro, ενώ δυνατός στον ένα γύρο ήταν και σήμερα ο Bo Bendsneyder που έβαλε την NTS στην 8η θέση. Ανάμεσά τους ήταν ο Luca Marini.

 

Οι υπόλοιποι που περνούν απευθείας στις ΚΑΤ2 είναι ο Bulega, ο Schrotter, ο Manzi, ο Roberts, ο Bastianini και ο Xavi Vierge.

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2 Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα