• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυο νέες εκδόσεις της Ducati Xdiavel για το 2021
XDiavel Dark και XDiavel Black Star
Νέα Αγοράς 12/11/2020 - 15:38

H Ducati παρουσίασε δυο νέες Xdiavel, τις εκδόσεις XDiavel Dark και XDiavel Black Star.

Η απόδοση του κινητήρα αυξήθηκε κατά 8 ίππους και 0,2 kgm ροπής και η καμπύλη απόδοσης είναι τώρα ομαλότερη, επίσης ολα τα μοντέλα XDiavel είναι τώρα προδιαγραφών Euro 5.  

Η έκδοση Dark της XDiavel ενισχύει το στυλ της cruiser Ducati με τον ματ μαύρο χρωματισμό. Στη XDiavel Dark, το μαύρο χρώμα έχει επεκταθεί στα μηχανικά μέρη και σε διάφορα άλλα εξαρτήματα ακολουθώντας την μία από τις αρχές σχεδιασμού την "Reduce to the Max" της Ducati και αποτελεί την καθαρή, απλή και “βασική” έκδοση της σειράς Xdiavel.

Η νέα έκδοση Black Star της XDiavel από την άλλη πλευρά, δείχνει στους λάτρεις τη σπορ πλευρά της cruiser Ducati, με βάψιμο και εξοπλισμό εμπνευσμένο από τον κόσμο των σπορ αυτοκινήτων. Ο νέος ειδικός χρωματικός συνδυασμός εναλλάσσει το ματ γκρι και το μαύρο με πινελιές σε κόκκινο. Τα διαφορετικά χρώματα τέμνονται με τρόπο που δημιουργεί το σχήμα γράμματος X που χαρακτηρίζει την σειρά. Στην συγκεκριμένη έκδοση έχει δοθεί σημασία σε κάθε λεπτομέρεια: τα κόκκινα καπάκια του κινητήρα είναι μια υπενθύμιση της 100% ψυχής Ducati, ενώ η σέλα από υλικό σουέτ υπενθυμίζει την σπορ πλευρά της μάρκας.

Η XDiavel Dark είναι ήδη διαθέσιμη στους αντιπροσώπους της Ducati και η XDiavel Black Star θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Δεκέμβριο.

 

Το επόμενο ραντεβού με το τρίτο επεισόδιο της Ducati World Première είναι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, και πάλι στις 20.00 στο Ducati.com

Επόμενο άρθρο »

Honda μοντέλα 2021

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ MIKE 2 LEATHER ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα