• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 1 Moto3: ΕΔ3
Βρεγμένη πίστα, δεν άλλαξε τίποτα στους χρόνους
Νέα 07/11/2020 - 12:33

Μια πολύ δυνατή καταιγίδα κατά τη διάρκεια του βραδιού και βροχή μέχρι τις 08:00 το πρωί, άφησαν την πίστα με αρκετό νερό για την έναρξη των ΕΔ3 της Moto3.

 

Έτσι οι οδηγοί της μικρής κατηγορίας μπήκαν στην πίστα με τα βρόχινα, χωρίς να έχουν καμία ελπίδα για να κατεβάσουν χρόνους σε σχέση με χτες.

 

Στα τρίτα ελεύθερα ο πιο γρήγορος οδηγός ήταν ο John McPhee, ο ένας από τους 5 αναβάτες που κατάφεραν να σπάσουν το 1:50 σήμερα το πρωί.

 

Πίσω του, με διαφορά στα δύο δέκατα, ήταν ο Celestino Vietti, ενώ τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Ai Ogura που τα πήγε καλά σ’ αυτές τις συνθήκες.

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Andrea Migno, με τον Niccolo Antonelli να κλείνει την πεντάδα. Η διαφορά ανάμεσα στον 2ο και τον 5ο ήταν μόλις στο ενάμιση δέκατο.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα, όπως είπαμε, δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με χτες κι έτσι ο Celestino Vietti έμεινε στην 1η θέση, με τον Sergio Garcia να είναι πίσω του.

 

Οι άλλοι 12 που παίρνουν το εισιτήρια για τις ΚΑΤ2 είναι οι Fenati-Fernandez-Salac-Arbolino-Tatay-Migno-Toba-McPhee-Lopez-Kunii-Binder-Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Valencia 1 MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Όλους τους Αγώνες από τα pits!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα