• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κλασσικές Μοτοσυκλέτες στην Πίστα Μεγάρων
Το απόγευμα της Κυριακής 25/10
Νέα Αγοράς 23/10/2020 - 23:19
Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας συντονίζει την εκδήλωση Κλασσικές Μοτοσυκλέτες στην Πίστα που θα γίνει στην πίστα των Μεγάρων το απόγεμα της Κυριακής 25/10 μετά από τον αγώνα του HSBK.
Τα στοιχεία της εκδήλωσης με βάση την ανακοίνωση της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας ειναι τα παρακάτω
 

  - Πρόκειται για μια εκδήλωση ψυχαγωγίας και χαράς των μελών και φίλων της ΕΛΦΚΜ με τις κλασσικές τους μοτοσυκλέτες στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

  - Η εκδήλωση δεν θα έχει στοιχεία ανταγωνισμού με την έννοια των νικητών και των απονομών.

  - Oι μοτοσυκλέτες των συμμετέχοντες θα μπούν στην πίστα αμέσως μετά της λήξη της προηγούμενης εκδήλωσης που είναι το HSBK.

  - Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι μοτοσυκλέτες που έχουν κατασκευαστεί ΠΡΙΝ από το 1990 δλδ αυτές που ορίζονται ως κλασσικές με τον ορισμό της FIVA.

  - Δεδομένου του ιδιαίτερα περιορισμένου χρόνο, και ειδικά και μόνο για φέτος, όλες οι μοτοσυκλέτες θα συμμετάσχουν σε μια ενιαία κατηγορία.

  - Ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να δεχτεί και μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες ανάμεσα στο 1991 και στο 2000 δλδ αυτές που ορίζονται ως Young Timers με τον ορισμό της FIVA.

  - Μπορούν να συμμετάσχουν μοτοσυκλέτες με τις παραπάνω χρονολογικές προϋποθέσεις ανεξαρτήτως φορέα έκδοσης πινακίδων τους, ενώ για τις άνευ πινακίδων θα πρέπει να υπάρχουν έγγραφα κυριότητος τους.

  - Σε όλες τις περιπτώσεις πριν την εκδήλωση θα προηγηθεί αυστηρός τεχνικός έλεγχος ο οποίος θα επιτρέψει η θα απορρίψει την συμμετοχή.

  - Το αυτοκινητοδρόμιο μπορεί να δεχτεί συγκεκριμένο αριθμό μοτοσυκλετών οι οποίες μπορούν να κινούνται ταυτόχρονα στην διαδρομή του, γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τις αιτήσεις συμμετοχής.

 
Ο κύριος στόχος της Εκδήλωσης είναι να περάσουμε όμορφα την Κυριακή μας, παρέα με τις κλασσικές μας μοτοσυκλέτες, οδηγώντας σε ένα ελεγχόμενο και απαλλαγμένο από τρίτους περιβάλον, ταυτόχρονα μετρώντας την δυναμική και τα κέφια μας για να οργανώσουμε κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον.
 
 

Επόμενο άρθρο »

ERMAX για όλες τις Mοτοσυκλέτες και Scooter!

« Προηγούμενο άρθρο

Streetfighter V4 S 2021 σε νέο χρώμα Dark Stealth

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα