• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Προσεχτικός» ο Quartararo
Δεν ήθελε να κάνει «ανόητα» λάθη
Νέα 09/10/2020 - 23:27

Με το τέλος της πρώτης ημέρας στο Le Mans, ο Fabio Quartararo έμεινε εκτός 10άδας, όντας 11ος και μόλις 81χιλ μακριά από τον Zarco που είχε την 10η θέση.

 

Ο Γάλλος ήταν πολύ προσεχτικός στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, μιας και όπως έλεγε μετά, αρκούσε ένα μικρό ανόητο λάθος για να του στοιχίσει το Πρωτάθλημα.

 

«Πρόσεχα σ’ αυτές τις συνθήκες… είδατε τι έγινε με τον Luca. Προτίμησα να είμαι ήρεμος και να μην κάνω ανόητα λάθη», έλεγε μετά το τέλος της ημέρας ο Fabio.

 

Πριν από ένα μήνα περίπου έλεγε ότι δεν σκέφτεται το Πρωτάθλημα και ότι απλά θέλει να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς σε κάθε GP.

 

Τώρα όμως η προσέγγισή του έχει αλλάξει, αφού πέρα από το ότι ήταν προσεχτικός σήμερα, είχε αποφασίσει να μην συμμετάσχει και στο τεστ της Πορτογαλίας.

 

Προφανώς για να μην κινδυνεύσει να τραυματιστεί από κάποια πτώση…

 

«Δεν λέω ότι δεν σκέφτομαι τον Τίτλο… απλά λέω ότι δεν θέλω να κάνω πράγματα που θα διακινδυνεύσουν αυτό το στόχο μας».

 

«Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τον Τίτλο κι έτσι για την ώρα κοιτάζω τον κάθε Αγώνα ξεχωριστά», σχολίαζε ο Quartararo.

 

«Σε τέτοιες συνθήκες δεν ήθελα να πάρω παραπάνω ρίσκα. Δεν αξίζει… άλλωστε ξέρω πότε πρέπει να είμαι στο όριο και σήμερα ήταν η σωστή η απόφασή μου».

 

«Δεν ήταν εύκολο διότι πάντα θέλω να είμαι γρήγορος και πάντα θέλω να είμαι πρώτος. Όμως κράτησα τη ψυχραιμία μου».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Έχει «διάβασμα» ο Pecco Bagnaia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα