• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Επικίνδυνο το Le Mans τον Οκτώβρη!
Ευτυχώς είναι καλά ο Luca Marini
Νέα 09/10/2020 - 22:26

Τα δεύτερα ελεύθερα της Moto2 δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά για τον Luca Marini, τον ετεροθαλή αδερφό του Valentino Rossi, που είχε ένα σφοδρότατο highside.

 

Η πτώση του από τη μοτοσυκλέτα ήταν τρομακτική και ο ίδιος πρώτα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο και μετά στο κοντινό νοσοκομείο της πίστας.

 

«Μίλησα μαζί του και είναι καλά», έλεγε αργότερα ο Rossi. «Ήταν τρομακτική η πτώση του, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλά».

 

Το Γαλλικό GP τον Οκτώβριο δεν είναι καλή ιδέα…

 

«Μας ανάγκασαν να πάμε στην Jerez τον Ιούλιο και στο Le Mans τον Οκτώβριο… ίσως κάναμε κάτι σε κάποιον και μας τιμωρούν», έλεγε γελώντας ο Vale.

 

«Το να αγωνίζεσαι στο Le Mans τον Οκτώβριο είναι επικίνδυνο, όπως ακριβώς και το ότι πηγαίνουμε τέτοιο μήνα στο Phillip Island δεν είναι επίσης καλό».

 

Στις μικρές κατηγορίες είδαμε πάρα πολλές πτώσεις σήμερα.

 

«Νομίζω στην Moto2 ήταν θέμα ελαστικών… παραήταν σκληρά. Ειδικά τα βρόχινα. Θα μπορούσαν να ετοιμάσουν πιο μαλακά ελαστικά. Πάντως η πτώση του Luca ήταν από δικό του λάθος. Είχε κρυώσει η αριστερή πλευρά του ελαστικού του».

 

«Το όριο στην άσφαλτο είναι οι 20ο C και το πρωί είχαμε 14ο C… με τέτοιες θερμοκρασίες δεν μπορείς να ζεστάνεις σωστά τα ελαστικά».

 

«Τα πράγματα ήταν στο όριο. Το πρωί δεν ήταν βρεγμένη η πίστα, αλλά έκανε και κρύο. Το απόγευμα υπήρχαν υγρά σημεία, αλλά είχα καλό ρυθμό και στα δυο sessions».

 

«Δυστυχώς μου ακύρωσαν τον καλό μου γύρο επειδή όταν τον έκανα κυμάτιζαν κίτρινες σημαίες. Ελπίζω αύριο να έχουμε στεγνή πίστα».

 

Πριν ακυρωθεί ο χρόνος του Rossi, ο Ιταλός ήταν στην 5η θέση. Μετά την ακύρωση υποχώρησε στην 12η και αύριο θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να επιστρέψει στη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Έχει «διάβασμα» ο Pecco Bagnaia!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Αποφεύχθηκε μια επικίνδυνη στιγμή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα