• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Multistrada V4
Η πρώτη μοτοσυκλέτα με Radar
Νέα Αγοράς 07/10/2020 - 19:17
Η Ducati ανακοινώνει την έναρξη της παραγωγής της νέας Multistrada V4, της πρώτης μοτοσυκλέτας στον κόσμο που εφοδιάζεται με εμπρός & πίσω radar.
 
Η Multistrada V4 θα είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο που διαθέτει τεχνολογία ραντάρ μπροστά και πίσω, προσφέροντας μια οδηγική βοήθεια σε επίπεδο που δεν έχουμε ξαναδεί σε δύο τροχούς.
 
 
Κάθε μονάδα (εμπρός και πίσω) radar έχει διαστάσεις μόλις 70Χ60Χ25 χιλιοστά, με αποτέλεσμα να ενσωματώνεται άνετα στη δομή της μοτοσυκλέτας και το συνολικό βάρος ειναι μόλις 190 γραμμάρια!
 
 
Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν αυτήν τη μοτοσυκλέτα, την 4η έκδοση της σειράς Multistrada, τόσο μοναδική και η τεχνολογία ραντάρ είναι μόνο ένα από αυτά.
 
O νέος V4 κινητήρας έχει σχεδιασθεί για να καλύπτει τις ανάγκες της συγκεκριμένης κατηγορίας χωρίς να θυσιάζει τις επιδόσεις και παράλληλα προσφέροντας μεγάλα διαστήματα για σέρβις.
 
Η Ducati ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες για τον κινητήρα στις 15 Οκτωβρίου και ότι η επίσημη παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας από το Borgo Panigale γίνει στις 4 Νοεμβρίου
 
 
 
 
 
 

Επόμενο άρθρο »

Νέα Ducati Multistrada V4 2021

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS TO ΜΠΟΥΦΑΝ MONTMARTRE D1 D-DRY ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα