• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Βαρκελώνη: O Davies κυριάρχησε στο 2ο Aγώνα
Νέα Αγοράς 20/09/2020 - 19:10
Ο Davies (Ducati) κυριάρχησε επί του Van der Mark (Yamaha) στον 2o αγώνα στην Βαρκελώνη, πρώτη θέση στο βάθρο για τον Gerloff (Yamaha)
 
Με τη σημερινή νίκη, η πρώτη του νίκη για το 2020, στον Aγώνα 2 στην Βαρκελώνη (Καταλονία) ο Chaz Davies (Ducati) έγινε ο 7ο διαφορετικός νικητής της συναρπαστικςή σεζόν 2020 του WorldSBK 2020, ενώ ο Αμερικάνος rookie Garrett Gerloff (Yamaha) που τερμάτισε 3ος ανέβηκε πρώτη φορά στο βάθρο του WorldSBK.
 
O Davies (Ducati) κατάφερε να ανέβει στις πρώτες θέσεις σχετικά νωρίς στον αγώνα, στη συνέχεια πέρασε στη1η θέση και έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα, αντέχοντας στις επιθέσεις στο πρώτο μισό του αγώνα, του Michael van der Mark (Yamaha), νικητή του αγώνα Tissot Superpole, 
 
Στη συνέχεια ο Gerloff (Yamaha) που είχε ξεκινήσει από την 5η θέση έφτασε τον 2o Van der Mark (Yamaha) και ξεκίνησε η μάχη για τη 2η θέση.
 
Μάλιστα ο Gerloff πέρασε τον Van der Mark άλλα ένα λάθος του επέτρεψε στον Ολλανδό να τερματίσει 2ος.
 
Αυτή ήταν η 31η νίκη του Davies που ισοφαρίζει το σκορ του Colin Edwards στην λίστα των νικητών.
 
Η θέση στο βάθρο του Gerloff ήταν η πρώτη θέση σε βάθρο για Αμερικάνο αναβάτη από το WorldSBK του 2016 που είχε ανέβει ο Nicky Hayden.
 
 
Ο Jonathan Rea (Kawasaki) που έμεινε πίσω στην εκκίνηση στη συνέχεια κατάφερε να πλησιάσει τους πρώτους τερμάτισε 4ος, μπροστά από τον Tom Sykes (BMW) και παραμένει πρώτος στο πρωτάθλημα μεγαλώνοντας τη διαφορά από το, δευτερο στο πρωτάθλημα, Scott Redding (Ducati) που τερμάτισε 6ος.
 
Ο Eugene Laverty (BMW) κατάφερε την καλύτερη επίδοση για το 2020 τερματίζοντας, μετά από ένα πολύ σταθερό αγώνα, στην 7η θέση εμπρός από τον Alex Lowes (Kawasaki) που τερμάτισε 8ος.
 
Ο Leon Haslam (Honda) που ήταν ο μοναδικός αναβάτης με Honda στον αγώνα 2, αφού ο Bautista δεν ξεκίνησε μετά από τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αναγνωριστικό γύρο, τερμάτισε στην 9η θέση και ο Loris Baz (Yamaha) έκλεισε τη δεκάδα.
 
 
Οι πρώτοι 6 αναβάτες του αγώνα 2:
 
 
1.) Chaz Davies (ARUBA.IT Racing – Ducati)
 
2.) Michael van der Mark (PATA YAMAHA WorldSBK Official Team) +2.460s
 
3.) Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Junior Team) +2.559s
 
4.) Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) +8.040s
 
5.) Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) +13.196s
 
6.) Scott Redding (ARUBA.IT Racing – Ducati) +14.232s
 
 

Επόμενο άρθρο »

Μπαταρίες Μοτοσυκλετών NITRO από την AFAM

« Προηγούμενο άρθρο

Ολόσωμο Αδιάβροχο IXS Ontario

Χορηγοί