• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Misano 1: ΕΔ3
Δυο δέκατα μακριά από νέο ρεκόρ ο Valentino Rossi!
Νέα 12/09/2020 - 12:18

Οι Yamaha συνέχισαν να εντυπωσιάζουν στην πίστα του Misano, με μπροστάρη τον Valentino Rossi που έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο σήμερα το πρωί!

Έχοντας το νέο του κράνος για το Misano, ο Vale ήταν ταχύτατος πάνω στην Μ1 του και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:31,861 που ήταν μόλις 2 δέκατα πάνω από το ρεκόρ του Jorge Lorenzo (2018).

Τρεις ήταν οι Yamaha στην κορυφή, καθώς κυριάρχησαν στην πίστα όπως και χτες, με τους Maverick Vinales και Fabio Quartararo να ακολουθούν όντα οι μόνοι με χρόνο στο 1:31.

Την τέταρτη θέση πήρε ο Jack Miller, που βελτίωσε την εικόνα του σήμερα, ενώ την πεντάδα έκλεισε η Suzuki του Alex Rins.

Ελάχιστα πίσω του ήταν η 2η Suzuki, του Joan Mir που κέρδισε για 10χιλ τον Pecco Bagnaia που επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό του στην Jerez.

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν οι Johann Zarco, Franco Morbidelli και Andrea Dovizioso.

Σε αντίθεση με χτες, σήμερα οι ΚΤΜ δεν τα πήγαν καθόλου καλά, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Aprilia με τον Aleix Espargaro.

Καμμία ΚΤΜ δεν μπήκε στη δεκάδα, με τον Pol Espargaro να χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό του σ' αυτή εξαιτίας μιας πτώσης.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι ο Cal Crutchlow δεν θα συνεχίσει λόγω των επιπλοκών στο εγχειρισμένο δεξί του χέρι.

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi παίρνει Viagra!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Misano 1: ΕΔ3

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA