• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Misano 1: ΕΔ2
1-2 η Petronas, μάχη Yamaha-KTM!
Νέα 11/09/2020 - 17:15

Γεμάτα δράση και αγωνία ήταν τα τελευταία λεπτά των ΕΔ2 της μεγάλης κατηγορίας, με τον Fabio Quartararo να κατακτά την πρώτη θέση πάνω στην Yamaha του!

 

Ο Γάλλος, που κράτησε την πρώτη θέση και στα συνδυασμένα αποτελέσματα, ήταν 0,178’’ μπροστά από τον Franco Morbidelli, τον ομόσταυλό του.

 

Στα συνδυασμένα βέβαια, ο Maverick Vinales ήταν αυτός που πήρε τη 2η θέση, με τον Ισπανό (μαζί με τους Smith-Crutchlow) να είναι από τους λίγους που δεν βελτίωσε χρόνο από το πρωί.

 

Ο Pol Espargaro ήταν τρίτος στις ΕΔ2, μπροστά από τον Iker Lecuona που εντυπωσίασε και πήρε άνετα θέση στη δεκάδα, ενώ πιο πίσω είναι ο Valentino Rossi.

 

Ο Vale ήταν η τέταρτη Yamaha μέσα στις έξι πρώτες θέσεις στα συνδυασμένα αποτελέσματα, με την Μ1 να κυριαρχεί στην πίστα παρά το ότι δεν έκανε δοκιμές πριν τον Αγώνα.

 

Από κοντά ήταν και οι μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ, με τα δυο αυτά εργοστάσια να έχουν οχτώ δικές τους μοτοσυκλέτες μέσα στη δεκάδα των πρώτων!

 

Μόνο ο Danilo Petrucci – που ήταν 7ος και η καλύτερη Ducati – και ο Aleix Espargaro – που έβαλε την Aprilia στη 10άδα – ήταν οι μόνοι χωρίς μοτοσυκλέτα της Yamaha/KTM.

 

Ο Brad Binder ξεπέρασε γρήγορα μια πτώση που είχε και πήρε την 8η θέση, μπροστά από τον νικητή της Αυστρίας 2 Miguel Oliveira.

 

Από την άλλη, απογοήτευσαν οι Andrea Dovizioso, Alex Rins και Joan Mir που δεν κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Misano 1: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Misano 1: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα