• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Misano 1: ΕΔ1
Ο Vinales με σκληρό ελαστικό στην 1η θέση!
Νέα 11/09/2020 - 13:32

Εντυπωσίασε σήμερα το πρωί στην πίστα του Misano, στην αρχή του 7ου Γύρου της φετινής σεζόν, ο Maverick Vinales της Yamaha.

 

Η ταχύτητά του ήταν φοβερή (ειδικά για ξεκίνημα και σε μια πίστα με βρώμικη αγωνιστική γραμμή) και ο χρόνος του επισκίασε κάθε άλλον!

 

Με αρωγό και τη νέα άσφαλτο της πίστας, ο Vinales έκανε 1:32,198 για να κυριαρχήσει απόλυτα, αφήνοντας πίσω του πάνω από μισό δευτερόλεπτο τον Fabio Quartararo!

 

Κι όλα αυτά ενώ οι οδηγοί της Yamaha ήταν δυσαρεστημένοι και έλεγαν ότι θα τους στοίχιζε το γεγονός ότι η Yamaha ήταν το μόνο εργοστάσιο που δεν έκανε δοκιμές στην πίστα.

 

Το ακόμα πιο αξιοθαύμαστο ήταν ότι ο Vinales έκανε στο τέλος τους καλούς του χρόνους έχοντας βάλει το σκληρό πίσω ελαστικό της Michelin!

 

Δυνατό το ξεκίνημα και για την Aprilia, με τον Aleix Espargaro να παίρνει την 3η θέση (ακολουθώντας τον Maverick) και τον Bradley Smith να εντυπωσιάζει στην 5η!

 

Ανάμεσά τους πήρε θέση ο Johann Zarco, δείχνοντας για άλλη μια φορά τη δύναμή του στον ένα γύρο, καθώς παλεύει να αποδείξει στην Ducati ότι αυτός αξίζει τη θέση του Dovizioso.

 

Τον έκτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Joan Mir, με τον Jack Miller πίσω του και τον Cal Crutchlow – με επιπλοκές στο εγχειρισμένο του χέρι – να παίρνει την 8η θέση.

 

Η μόνη ΚΤΜ στη δεκάδα ήταν αυτή του Pol Espargaro στην ένατη θέση, με τον Takaaki Nakagami να κλείνει τη δεκάδα.

 

Οι λίγοι οπαδοί που βρέθηκαν – για πρώτη φορά φέτος – στις κερκίδες, είδαν τον Valentino Rossi να σημειώνει τον 11ο χρόνο.

 

Πολλά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του είχε ο Andrea Dovizioso, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν 30 λεπτά και τελικά να πάρει την 14η θέση.

 

Μεγάλη ήταν η απογοήτευση και για τον νικητή του 2ου Αγώνα της Αυστρίας, Miguel Oliveira, ο οποίος δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την 22η και τελευταία θέση!

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Misano 1: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Misano 1: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA