• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι πρώτες 10 Aprilia Tuono V4 X Limited πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες
Νέα Αγοράς 06/09/2020 - 19:42

Οι πρώτες 10 Aprilia Tuono V4 X Limited πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες

 

Οι πρώτη παρτίδα των 10 Aprilia Tuono V4 X πουλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες και το εργοστάσιο από το Noale ανακοίνωσε την παραγωγή άλλων 2 παρτίδων, από 10 μοτοσυκλέτες κάθε μία, για να καλύψει τουλάχιστον ένα μέρος της μεγάλης ζήτησης από όλο τον πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι θα παραχθούν 30 V4 X, σημαντικός αριθμός αν υπολογίσουμε ότι ειναι μια μοτοσυκλέτα κατασκευασμένη για χρήση μόνο μέσα σε πίστα.

Με απόδοση 221 ίππων, στο στρόφαλο και βάρος μόλις 166 κιλά, χάρη στην εκτεταμένη χρήση εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, η Tuono V4 X ειναι ουσιαστικά μια γυμνή αγωνιστική μοτοσυκλέτα με μοναδικές επιδόσεις.

Η Tuono V4 X ειναι εξελιγμένη και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Noale από την Aprilia Racing, με την εμπειρία 54 παγκόσμιων τίτλων, εκ τον οποίων οι 7 στο World SBK.

Ο κινητήρας προέρχεται από τον κινητήρα της RSV4 1100 Factory, με αύξηση της απόδοσης στους 221 ίππους. Η εξάτμιση της Akrapovic έχει πολλαπλή από τιτάνιο με τελικό από carbon, το υλικό του φίλτρου αέρα ειναι το ίδιο με αυτό της Aprilia Racing στο MotoGP. Η χαρτογράφηση της ECU έχει τροποποιηθεί με βάση τη λογική και λειτουργίες που προέρχονται από την εμπειρία στους της Aprilia Racing στους αγώνες SBK & MotoGP. Ακόμα και το χρωματικό σχήμα “Bol d’Or” είναι εμπνευσμένο από αυτό της Aprilia RSV 1000 R Factory που συμμετείχε στον θρυλικό αγώνα του 2006.

Η Aprilia Tuono V4 X, ειναι διαθέσιμη στην τιμή των 34,900€μόνο μέσα από online παραγγελία από την σελίδα της Aprilia, μάλιστα οι τυχεροί ιδιοκτήτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τη μοτοσυκλέτα τους από τις εγκαταστάσεις της Aprilia Racing στο Noale.

Επόμενο άρθρο »

Πρωτιά του Jonathan Rea στον 2o αγώνα WSBK στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati γιορτάζει 50 νίκες στο MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα