• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakagami: Μεγάλη ευκαιρία!
«Βλέπει» βάθρο από τώρα ο Ιάπωνας!
Νέα 22/08/2020 - 00:07

Από τη στιγμή που έχει καταφέρει να κάνει ένα σημαντικό βήμα εμπρός στην απόδοσή του, ο Takaaki Nakagami δεν φοβάται να μιλήσει ακόμα και για βάθρο!

 

Τα «μαθήματα» της περασμένης εβδομάδας στην Αυστρία έπιασαν τόπο και ο Nakagami θεωρεί ότι είναι έτοιμος να κάνει την έκπληξη την Κυριακή στον Αγώνα.

 

Παρά το ότι το μεσημέρι, στις υψηλές θερμοκρασίες, ο Taka πήρε τη δεύτερη θέση, ήταν το πρωί, στις ΕΔ1, που ένοιωθε ακόμα καλύτερα πάνω στην Honda του.

 

«Η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και ειδικά το πρωί ήμασταν και πολύ καλοί στην επιτάχυνση. Το απόγευμα με τις πιο ψηλές θερμοκρασίες δυσκολευτήκαμε».

 

«Πάντως το σίγουρο είναι ότι νοιώθω πολύ πιο καλά, σε σχέση με το περασμένο Σ/Κ. Δεν ήταν εύκολο να κάνεις χρόνο στο 1:23, αλλά όλοι κάναμε πολύ καλή δουλειά σήμερα».

 

Κι ενώ οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολύ καλές, ο Ιάπωνας παραμένει ακόμα χωρίς επιβεβαίωση για το μέλλον του.

 

Φυσικά από όλους θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα μείνει στην Honda, αλλά από την άλλη αυτό είναι που ακούγεται εδώ και μήνες στο paddock.

 

Το HRC, ωστόσο, δεν έχει κάνει τίποτα από την πλευρά του για να «κλείσει» αυτή την εκκρεμότητα.

 

Ο Nakagami πάντως βλέπει τον κάθε Αγώνα ξεχωριστά και γι’ αυτόν τον δεύτερο Αγώνα στην Αυστρία, οι βλέψεις του είναι υψηλές.

 

«Νομίζω ότι αυτό το Σ/Κ έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το πρώτο μας βάθρο! Κι αν τα καταφέρω θα είναι καλό για την επόμενη σεζόν».

 

«Πραγματικά θέλω να βλέπω τον κάθε Αγώνα ξεχωριστά, μιας και μιλάμε για μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν σχεδόν χωρίς καθόλου ξεκούραση».

 

«Είναι Αύγουστος και τώρα κανονικά θα μιλούσαμε για ανανεώσεις συμβολαίων, ωστόσο θέλω να είμαι προσγειωμένος και να δουλέψω για να πετύχω το στόχο μου».

Επόμενο άρθρο »

«Νοιώθει» έτοιμος ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli: Δεν ήθελα εκδίκηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα