• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ενθουσιασμένος αλλά…
…και περίεργος για τον Αγώνα στο Brno!
Νέα 06/08/2020 - 14:33

Το φετινό ξεκίνημα ο ίδιος το χαρακτήρισε «τέλειο», παρά το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον από τους δυο πρώτους Αγώνες στην Jerez.

 

Ωστόσο ο Maverick Vinales πήρε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Fabio Quartararo και αυτό είναι το καλύτερό του ξεκίνημα στην κατηγορία μετά το 2017.

 

Με την απουσία του Marc Marquez από τον Αγώνα της Τσεχίας, ο Vinales έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τον Fabio και να μεγαλώσει την απόστασή του από τον Ισπανό.

 

Ωστόσο δεν είναι οι μόνοι του αντίπαλοι, καθώς στο Brno οι Ducati θα είναι πιο δυνατές, ενώ και ο Valentino Rossi είναι ανεβασμένος μετά τις αλλαγές που έκανε στην Μ1 του.

 

Πάντως στην Τσεχία – θεωρητικά – η Yamaha θα έχει δύσκολο έργο, με τους μπλε να έχουν μόνο μια νίκη τα τελευταία εννέα χρόνια εκεί.

 

«Ξεκινάμε για τον επόμενο Γύρο με θετική διάθεση», τονίζει ο Vinales, ο οποίος έχει καταφέρει μόνο μια φορά στο παρελθόν να πάρει βάθρο στο Brno (2017).

 

«Και τα δυο GP στην Jerez ήταν καλά, η μοτοσυκλέτα δούλεψε ωραία ακόμα και στην υπερβολική ζέστη που παλιά μας δυσκόλευε».

 

«Βλέποντας αυτή την πρόοδο, είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος αλλά και περίεργος για το τι μπορούμε να επιτύχουμε στο Brno».

 

«Η ομάδα δουλεύει καλά και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, επομένως πιστεύω ότι μπορώ να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα στα επόμενα τρία GP. Ειδικά στο Brno».

 

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Vinales είναι ο μόνος από τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας που έχει χρησιμοποιήσει και τους πέντε κινητήρες του για φέτος!

 

Πέρυσι, είχε κάνει χρήση του 5ου και τελευταίου του κινητήρα στον 15ο Γύρο από τους 19 της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Τα στατιστικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα