• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Χάνει το Brno o Marc Marquez!
Στη θέση του ο Stefan Bradl!
Νέα 04/08/2020 - 14:23

Ο Marc Marquez δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Γύρο του Brno που ξεκινά αυτό το Σ/Κ, καθώς αναρρώνει από ένα δεύτερο χειρουργείο στο σπασμένο του χέρι.

 

Η επιβεβαίωση ήρθε από την Honda κι αυτό σημαίνει ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα έχει μηδέν βαθμούς μετά το τέλος των τριών πρώτων GP του 2020.

 

Στην ανακοίνωση της Honda έγινε γνωστό ότι τη θέση του Marc στην εργοστασιακή ομάδα θα πάρει ο οδηγός εξέλιξης του HRC, ο Stefan Bradl.

 

«Μετά και το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι του, ο Marc Marquez και το HRC αποφάσισαν να μην αγωνιστεί στην Τσεχία για να έχει περισσότερο χρόνο να αναρρώσει».

 

«Στη θέση του θα είναι ο δοκιμαστής της ομάδας, ο Stefan Bradl», λέει η σχετική ανακοίνωση.

 

Ο Marc έσπασε το βραχιόνιο οστό του δεξιού του χεριού στις 19 Ιουλίου, σε μια πτώση που είχε στον τότε Αγώνα της Jerez.

 

Προσπάθησε να επιστρέψει για τον επόμενο Αγώνα, στις 26 Ιουλίου, αλλά τελικά δεν κατάφερε να μπει στην πίστα για τον 2ο Αγώνα της σεζόν.

 

Στη συνέχεια – κι ενώ προετοιμαζόταν για την Τσεχία – νέες εξετάσεις έδειξαν ότι η πλάκα τιτανίου που είχε στο τραυματισμένο χέρι του είχε υποστεί ζημιά.

 

Έτσι αποφασίστηκε να αλλαχθεί αμέσως και τα νέα του νέου χειρουργείου του Ισπανού έγιναν γνωστά μόλις χτες το βράδυ.

 

Πλέον ο Marquez έχει μόλις μια εβδομάδα για να ξεκουραστεί, καθώς μετά το Brno έχουμε άλλους δυο συνεχόμενους Αγώνες στην Αυστρία: στις 16 και 23 Αυγούστου.

 

Τα πράγματα για τον Marc είναι εξαιρετικά δύσκολα, σε ό,τι αφορά στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί με επιτυχία τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Ειδικά αν ο Fabio Quartararo κερδίσει και τον Αγώνα στο Brno, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει μια διαφορά 75 βαθμών από τον Ισπανό!

 

Για να καλυφθεί μια τέτοια διαφορά, θα πρέπει ο Marc να κερδίζει 7 βαθμούς περισσότερους ανά GP, στους επόμενους 11 Αγώνες της χρονιάς.

 

Τέλος, να πούμε ότι αυτή θα είναι και η πρώτη συμμετοχή του Stefan Bradl στο φετινό Πρωτάθλημα, μιας και οι έκτακτες συμμετοχές για φέτος έχουν απαγορευτεί.

Επόμενο άρθρο »

Guidotti: Είμαστε έτοιμοι να «χάσουμε» τον Bagnaia

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΟΚ: Νέο χειρουργείο-αστραπή για τον Marc Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα