• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δουλεύει «πολύ σκληρά» ο Rins!
Για να δώσει το παρών στην Jerez II
Νέα 23/07/2020 - 11:52

Ο Alex Rins δουλεύει «πραγματικά πολύ σκληρά» καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στη δράση και να πάρει μέρος στον Αγώνα της Jerez ΙΙ αυτό το Σ/Κ.

 

Ο αναβάτης της Suzuki δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην Jerez I ύστερα από τον τραυματισμό του στον δεξιό ώμο (κάταγμα και εξάρθρωση) στις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, ο Rins θα ταξιδέψει για την Jerez και την Παρασκευή το πρωί – μαζί με τον επίσης τραυματία Cal Crutchlow – θα εξεταστεί από τους γιατρούς.

 

Αν πάρει το πράσινο φως, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του για να δει αν θα καταφέρει να αντέξει στην πίεση ενός ολόκληρου αγωνιστικού τριημέρου.

 

«Την Κυριακή το πρωί ο πόνος ήταν πολύ άσχημος και οι γιατροί συμφώνησαν ότι δεν θα μπορούσα ν’ αγωνιστώ. Από τότε προσπαθώ να ξεκουραστώ και να αναρρώσω».

 

«Δουλεύω βέβαια και πολύ σκληρά με στόχο να είμαι στην πίστα την Παρασκευή το πρωί, αλλά θα πρέπει να ελέγξουμε τα πάντα και πάλι και να κάνουμε νέες εξετάσεις».

 

«Η αίσθηση που είχα το περασμένο Σ/Κ, πριν την πτώση, ήταν πολύ καλή κι έτσι ελπίζω να είμαι σε θέση να επιστρέψω και πάλι πάνω στην GSX-RR μου».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θέλω να επιστρέψω δριμύτερος!

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος να «χτίσει» πάνω στο βάθρο ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα