• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Η KTM είναι «στο παιχνίδι»
Μετά τη δυνατή της παρουσία στην Jerez I
Νέα 22/07/2020 - 12:32

Ο Pol Espargaro ξεκίνησε τον Αγώνα της περασμένης Κυριακής από την 6η θέση, έχοντας κερδίσει μια θέση λόγω του τραυματισμού του Cal Crutchlow που δεν πήρε θέση στο grid.

 

Ο οδηγός της KTM ήταν στο γκρουπ που πάλεψε για την τελευταία θέση του βάθρου και μάλιστα την κυνήγησε κάνοντας μια – ανεπιτυχή τελικά – κίνηση στον Andrea Dovizioso.

 

Αυτή η κίνηση έδωσε την ευκαιρία στον Franco Morbidelli να επιτεθεί και να περάσει μπροστά από τον Ισπανό, αφήνοντας τον Polyccio στην 6η θέση του Αγώνα.

 

Χαρούμενος μετά το τέλος του Αγώνα, ο Pol έλεγε ότι η ΚΤΜ «…είναι πλέον στο επίπεδο των άλλων ή ακόμα πιο γρήγορη!!»

 

«Ένοιωθα ότι αν ήμουν μόνος μου θα ήμουν δυο ή τρία ή και τέσσερα δέκατα πιο γρήγορος και αντί για το 39,1 ή 39,2-3 που κάναμε θα ήμουν στο 38,7 ή 38,8 σε ρυθμό».

 

«Κάποια στιγμή ένοιωθα πιο γρήγορος από τους άλλους. Αλλά και οι άλλες KTM τα πήγαν περίφημα. Ο Brad ήταν πάρα πολύ γρήγορος, όπως και οι Miguel-Iker».

 

«Όλοι μας ήμασταν πολύ δυνατοί και ανυπομονούμε τώρα για τη συνέχεια! Είμαστε στο παιχνίδι πια!»

 

Ο Pol Espargaro ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα δίπλα στην Ducati του Andrea Dovizioso και με εξαίρεση τη δύναμη της GP20 στις ευθείες, πιστεύει ότι σε όλους τους υπόλοιπους τομείς η RC16 υπερτερεί!

 

«Μόνο στην ευθεία έχανα! Αλήθεια ήμουν πιο γρήγορος στα φρένα, στην είσοδο των στροφών, μέσα στις στροφές! Ίσως έχουν λίγο καλύτερη πρόσφυση, αλλά μόνο στις ευθείες χάναμε».

 

«Η αλήθεια είναι ότι ο Dovi ήταν πιο αργός από εμάς… προσπαθούσα να μείνω μπροστά του αλλά με περνούσε στις ευθείες. Εκεί ήταν πιο δυνατός».

 

«Στα υπόλοιπα πάλευα και ο ρυθμός μου ήταν καλός. Ειλικρινά ένοιωθα πιο γρήγορος απ’ αυτούς αλλά δεν μπορούσα να τον περάσω. Έτσι είναι οι Αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Έμαθα πολλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Ετοιμάζονται οι μοτοσυκλέτες του Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα