• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PETRONAS Yamaha SRT & Franco Morbidelli μαζί για 2 χρόνια
Ανανέωσαν για 2021 & 2022
Νέα 13/07/2020 - 19:15

 

H PETRONAS Yamaha Sepang Racing Team είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Franco Morbidelli θα συνεχίσει μαζί της για τις σεζόν 2021 και 2022, στο MotoGP.

Ο Ιταλός οδηγός που πήρε τον Τίτλο “MotoGP Rookie of the Year” το 2018, συνέχισε με την PETRONAS Yamaha SRT το 2019, στο ντεμπούτο της ομάδας στην κατηγορία MotoGP.

Μέσα στη χρονιά ο Morbidelli ξεκίνησε από την πρώτη σειρά 4 φορές και 7 φορές τερμάτισε στις έξι πρώτες θέσεις, με την Yamaha YZR-M1. Πέρα από αυτό ο Franco βοήθησε ζωτικά στο να πάρει η ομάδα τον Τίτλο “Top Independent Team”, τερματίζοντας 10ος στο Πρωτάθλημα Οδηγών με 115 βαθμούς. 

 

Razlan Razali (Επικεφαλής της Ομάδας)

Είμαστε ευχαριστημένοι στο να επιβεβαιώσουμε ότι ο Franky θα συνεχίσει μαζί μας την επόμενη χριονιά. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος οδηγός και μια μεγάλη αξία για την ομάδα. Ο Franky ήταν πάντα στα πλάνα μας για το μέλλον και έτσι είναι ευεργετικό για μας και για εκείνον το να επιβεβαιώνουμε ότι θα οδηγήσει για μας το 2021 και 2022, από τώρα. 

Ο Franky έχει τη δυναμική να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και αυτό είναι στο οποίο προσβλέπουμε όλοι, δουλεύοντας σκληρά για να το πετύχουμε. Έχουμε απόλυτη πίστη στον Franky ακόμη και πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Θα είναι ανταγωνιστικός από την Jerez και ξέρουμε ότι θα εξελιχθεί και θα ωριμάσει σε όλους τους τομείς μέσα στα χρόνια που έρχονται. Ο Franky θα δώσει στην ομάδα σταθερότητα και ανταγωνιστικότητα και ανυπομονούμε να μπούμε στην πίστα!

 

Franco Morbidelli

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανεώνω με την PETRONAS Yamaha Sepang Racing Team, με την οποία είχαμε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι, δουλεύοντας με μεγάλη δυναμική στο ν α πετύχουμε. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για μένα να συνεχίζω με την ίδια ομάδα, μοτοσυκλέτα και περιβάλλον, αφού αισθάνομαι σπουδαία δουλεύοντας μαζί τους. 

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνουν, γιατί είναι τιμή το να οδηγώ γι αυτούς. Θα δουλέψω σκληρά για να τους δώσω ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που πετύχαμε τον πρώτο χρόνο μαζί. Προσβλέπω στο να αγωνιστώ πάλι και να δείξω τη δυναμική μας και είμαι απλά τόσο χαρούμενος που έχω τη δυνατότητα να συνεχίζω να κάνω αυτό που μου αρέσει με μια ομάδα που μου αρέσει.

 

Αυτό που απομένει τώρα είναι η ανακοίνωση της υπογραφής της ομάδας με τον Βαλεντίνο Ρόσσι, ο οποίος ήθελε οπωσδήποτε να κρατήσει τη θέση του ο Μόρμπιντο, πριν πει το τελικό ναι! Ίσως να περιμένει την επίσημη συνέντευξη τύπου του πρώτου Αγώνα της χρονιάς στην Χερέθ, αυτήν την Πέμπτη, ώστε και πάλι να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας!

Επόμενο άρθρο »

H Honda κυριάρχησε στις δοκιμές της Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Η HRC επεκτείνει τη συνεργασία με τον Alex Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα