• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovi μπορεί να μείνει εκτός για 1 χρόνο
Ο Battistella αποκαλύπτει λεπτομέρειες...
Νέα 07/07/2020 - 18:59

Ο Σιμόνε Μπατιστέλα είναι ο μάνατζερ του Αντρέα Ντοβιτσιόζο και αποκάλυψε ότι τώρα η Ντουκάτι θέλει να περιμένει μέχρι το διπλό αγώνα της Αυστρίας για να κάνει την πρότασή της στον Ιταλό οδηγό της που της έχει χαρίσει τις περισσότερες επιτυχίες τα τελευταία τρία χρόνια. 

“Ο Αντρέα δεν θέλει να αποσυρθεί από τους αγώνες, αλλά δεν θέλει επίσης να πάρει μέρος σε ένα πρότζεκτ που δεν τον ενδιαφέρει”, είπε χαρακτηριστικά ο Μπατιστέλα στην Ισπανική τηλεόραση DANZ. 

Πως έγινε λοιπόν αυτό που ήταν σίγουρο πριν μερικούς μήνες – ότι θα συνεχίσουν μαζί – τώρα να παίρνει αναβολή μέχρι τα μέσα Αυγούστου; “Είναι δική τους απόφαση και ο Αντρέα δεν έχει πρόβλημα”, λέει ο μάνατζέρ του. Η Ντουκάτι από την πλευρά της είναι ξεκάθαρη ότι θέλει δραστική μείωση των οικονομικών απαιτήσεων του Ντόβι (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ζητάει 8 εκ. Ευρώ), αλλά από την πλευρά του οδηγού είναι γνωστό ότι θέλει και τεχνικές εγγυήσεις για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. 

“Ο Ντοβιτσιόζο θέλει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ και τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορεί να δουλέψει. Διαφορετικά δεν θα δεχτεί την προσφορά. Αν δεν δεχτεί μια ενδιαφέρουσα προσφορά θα περιμένει”, λέει ο Μπατιστέλα. 

Αυτό όμως περιέχει το ρίσκο να μην βρει ομάδα για το 2021, αφού οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει το ρόστερ τους και ουσιαστικά μένει μια θέση κενή στην Απρίλια – στην περίπτωση που τιμωρηθεί τελικά ο Ιαννόνε. 

“Ο Αντρέα αισθάνεται δυνατός και καλά, πέρα από το ατύχημα στο μοτοκρός. Ίσως είναι στην καλύτερη στιγμή από φυσική και πνευματική κατάσταση, έτσι δεν σκέπτεται να σταματήσει. Θα περιμένει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθεί, αλλά ότι δεν θα έχει βρει μια ομάδα για να τρέξει”, είπε ο μάνατζερ που όμως γνωρίζει καλά ότι αυτή τη στιγμή η Ντουκάτι παίζει και το χαρτί του Χόρχε Λορένθο, που έχει κάνει γνωστό στον Νταλ' Ίνια ότι είναι στη διάθεσή του....

Διαβάστε εδώ τη σχετική ιστορία! 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Πίνακας του Jean-Baptiste Launay με θέμα την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκες και βάθρα για τη Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα