• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lecuona: Περίπλοκο αλλά όχι αδύνατο!
Να είμαι ο Rookie της χρονιάς φέτος!
Νέα 02/06/2020 - 11:22

Ο Iker Lecuona θα είναι ένας από τους Rookies της φετινής σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, όταν με το καλό ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στις 19 Ιουλίου.

 

Οι άλλοι αναβάτες που απαρτίζουν τη λίστα με τους νεοφερμένους στη μεγάλη κατηγορία για το 2020, είναι ο Alex Marquez της Repsol Honda και ο Brad Binder της KTM.

 

Με αυτούς τους δυο θα παλέψει ο Lecuona, στην προσπάθειά του να αναδειχθεί αυτός Rookie της σεζόν 2020, κάτι το οποίο είναι «…περίπλοκο μεν, αλλά όχι αδύνατον», όπως λέει!

 

Ο ομόσταυλος του Miguel Oliveira στην Red Bull KTM Tech3, ξέρει πάντως ότι αυτός ο στόχος που έχει βάλει για φέτος δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

 

«Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα απέναντι σε έναν δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, όπως είναι ο Marquez και στον Binder που έχει στεφθεί μια φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής».

 

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο και ξέρω ότι θα είναι περίπλοκο, αλλά δεν είναι αδύνατον. Πριν από χρόνια ο πατέρας μου με δίδαξε ότι θα πρέπει να βγάλω από το λεξιλόγιό μου τη λέξη “αδύνατον” και το έκανα».

 

«Όπως είπα και πριν θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και μαθαίνουμε γρήγορα, τότε μπορούμε να κερδίσουμε τον Τίτλο».

Επόμενο άρθρο »

«Λίγο τσαντισμένος» ο Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Forbes: Οι πιο πλούσιοι αθλητές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα