• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2020: Έρχεται το νέο Ημερολόγιο Αγώνων
Ανακοινώνεται αυτή την εβδομάδα
Νέα 01/06/2020 - 09:47

Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να ανακοινωθεί το νέο Ημερολόγιο Αγώνων για τη φετινή σεζόν του MotoGP.

 

Οι Αγώνες θα ξεκινήσουν από την Jerez με διπλό Αγώνα στις 19 και 26 Ιουλίου, ενώ νωρίτερα – στις 15 του μήνα – θα γίνει έκτακτο τεστ για τους οδηγούς.

 

Στη συνέχεια θα υπάρξει μια εβδομάδα κενό και θα ακολουθήσουν μάλλον τρεις συνεχόμενοι Αγώνες: ένας στην Τσεχία και δυο στην Αυστρία από τις 09 έως τις 23 Αυγούστου.

 

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα γίνει το GP του Misano, στο οποίο ίσως έχουμε λίγους φιλάθλους, ενώ θα ακολουθήσει ο Αγώνας στην Aragon στα τέλη Σεπτέμβρη.

 

Ίσως κι εδώ έχουμε δυο GP στην ίδια πίστα, εκτός κι αν τελικά δοθεί το πράσινο φως στο Le Mans να φιλοξενήσει το Grand Prix.

 

Ο Claude Michy, ο οργανωτής του Γαλλικού GP, προσπαθεί να πάρει το «οκ» από τις Γαλλικές αρχές για να έχει κάπου στους 30.000 θεατές.

 

Η Βαρκελώνη παραμένει στο Ημερολόγιο, αλλά φαίνεται ότι είναι εκεί περισσότερο για την περίπτωση που τελικά δεν γίνει ο Γύρος στο Le Mans.

 

Το Πρωτάθλημα θα τελειώσει στην Valencia, ως συνήθως, είτε στις 25 Οκτωβρίου είτε την 1η Νοεμβρίου, είτε μια εβδομάδα αργότερα, αν τελικά γίνουν Αγώνες και στην Ασία.

 

Λόγω κόστους, για να ταξιδέψει το MotoGP σε Ταϊλάνδη και Μαλαισία, θα πρέπει οπωσδήποτε αυτοί οι Αγώνες να γίνουν με θεατές, κάτι που ακόμα δεν είναι βέβαιο.

 

Φυσικά όλοι οι Αγώνες θα γίνουν κάτω από το πρωτόκολλο υγείας που έχει εκπονήσει η Dorna και το οποίο θα παρουσιάσει στις ομάδες.

Επόμενο άρθρο »

Ακυρώθηκε το GP της Ιαπωνίας

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo κέρδισε το #VirtualBritishGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα