• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Θες να μιμηθείς το στυλ του Marquez;
Δεν θα σου βγει σε καλό!!
Νέα 25/05/2020 - 10:19

Αυτά που είναι σε θέση να κάνει πάνω στη μοτοσυκλέτα του ο Marc Marquez δεν μπορούν να τα κάνουν πολλοί.

 

Ακόμα λιγότεροι είναι εκείνοι που βλέποντας τα δεδομένα και την τηλεμετρία του, είναι σε θέση να κατανοήσουν τα μυστικά του.

 

Ο Cal Crutchlow οδηγεί την ίδια μοτοσυκλέτα με τον Marc και έχει πρόσβαση στην τηλεμετρία του. Αυτά που έχει δει όμως, τον έχουν αφήσει άφωνο!

 

«Είναι πολύ δύσκολο να πεις πως τα καταφέρνει, μιας και μπορεί και κερδίζει ακόμα κι όταν η μοτοσυκλέτα του δεν είναι έτοιμη», σχολίασε σε συνέντευξή του ο Βρετανός.

 

«Ο τρόπος που ελέγχει τη μοτοσυκλέτα, τα ρίσκα που παίρνει, το πώς ελέγχει τα γλιστρήματα και το πώς φρενάρει… όλα είναι απίστευτα!»

 

Ειδικά το τελευταίο είναι που εντυπωσιάζει τον Βρετανό.

 

«Πάρτε έναν από τους 20 γύρους και σας εγγυώμαι ότι ο Marc κλειδώνει τον μπροστινό τροχό 3 ή 4 φορές περισσότερο από κάθε άλλον οδηγό της Honda».

 

«Το βλέπουμε στην τηλεμετρία και παρ’ όλα αυτά είναι σε θέση να κερδίσει τον Αγώνα! Είναι απλά ο τρόπος, το στυλ της οδήγησής του».

 

«Ναι, όλοι κλειδώνουμε το μπροστινό και ξέρουμε πώς να το κάνουμε, αλλά είναι εντυπωσιακό όταν βλέπεις με τι κλίσεις το καταφέρνει ο Marc… πως το ελέγχει και δεν πέφτει».

 

Μπορεί κάποιος να τον μιμηθεί; Σύμφωνα με τον Cal όχι!

 

«Από τη μια είναι καλό να μαθαίνεις από αυτόν, από την άλλη όμως δεν μαθαίνεις γιατί αν προσπαθήσεις να κάνεις ό,τι και αυτός δεν θα σου βγει σε καλό!»

 

«Κάποιες φορές κάνεις κάτι από αυτά που κάνει, αλλά πρέπει να τα φιλτράρεις πρώτα και να ξεκινήσεις από εκεί».

Επόμενο άρθρο »

«Ακονίζει τα όπλα του» ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

3 χρόνια χωρίς τον Nicky Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα