• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρούχα στα χρώματα των θρύλων του MotoGP
Peristeras Tyres και Α. Μ. Παπαγεωργίου.
Νέα Αγοράς 25/05/2020 - 00:23

Τα ρούχα  στα χρώματα των διάσημων αναβατών των αγώνων MotoGP και στην Ελλάδα!

Αποκτήστε τώρα την μπλούζες (t-shirt) καπελάκια και άλλα αξεσουάρ με τα σήματα, τα χρώματα και τους αριθμούς συμμετοχής των παγκόσμιων πρωταθλητών και των θρύλων του MotoGp και του WorldSBK στα καταστήματα Peristeras Moto Tyres και Α. Μ. Παπαγεωργίου. 

Τα  προϊόντα του Gruppo Pritelli, περιλαμβάνουν τα επίσημα ρούχα και gadgets των περισσότερων οδηγών και ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP & SBK!

Συγκεκριμένα οι Marc Marquez, Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso, Casey Stoner, Andrea Iannone, Alex Marquez, Aleix Espargaro, η οικογένεια του Marco Simoncelli, η οικογένεια του Nicky Hayden, η ομάδα Repsol Honda, το HRC, η ομάδα Sic 58, η ομάδα Kawasaki SBK, η Ducati History, το αγωνιστικό τμήμα Ducati Corse, διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μέσω του Gruppo Pritelli.

Για κάθε οδηγό υπάρχουν πολλά σχέδια σε ρούχα (t-shirt, καπελάκια, ζακέτες, φούτερ με κουκούλα, παντελόνια, σορτσάκια, μπουφάν, για άνδρες και γυναίκες, καθώς και παιδικά), αλλά και σε αξεσουάρ (μπρελόκ, αυτοκόλλητα, ομπρέλες, πετσέτες, μποτίλιες, σετ φαγητού).


Κάντε τώρα την παραγγελία σας στα τηλ. 210-7775380 κος Νίκος & 210-7758100 κος Αλέξης

ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και δυνατότητα παραλαβής από τα καταστήματα Μιχαλακοπούλου 125 & Μιχαλακοπούλου 133.
 

 

ΑΜ Παπαγεωργίου Μοτό - Μιχαλακοπούλου 135, Αθήνα Τηλ: 2107789041 Mail: info@ampapageorgiou.gr

Peristeras Moto Tyres - Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα Τηλ: 210 777 5380 Mail: info@peristeras

Επόμενο άρθρο »

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

« Προηγούμενο άρθρο

SHOEI Hornet ADV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα