• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MV Agusta Superveloce 800.
Δυο νέα χρώματα για τη neo-retro superbike της MV
Νέα Αγοράς 23/05/2020 - 01:22

MV AGUSTA SUPERVELOCE

 

Η MV Agusta ανακοίνωσε δυο νέους χρωματικούς συνδυασμούς για τη νέα neo-retro superbike την Superveloce 800.

Πριν αποφασίσουν για τα δυο νέα χρώματα οι σχεδιαστές της MV Agusta άκουσαν τους πιο σκληρούς κριτές της εταιρίας, τους fan της MV Agusta.

Ο πρώτος χρωματικός συνδυασμός ακολουθεί τα παραδοσιακά χρώματα, Ago Red & Ago Silver που ήταν βαμμένες οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της MV Agusta που κυριαρχούσαν για αρκετά χρόνια στο MotoGP. Οι τροχοί σε χρυσαφί χρώμα και οι λεπτομέρειες στο ίδιο χρώμα είναι εμπνευσμένοι από τις Ιταλικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες του παρελθόντος και προσθέτουν μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα ξεκάθαρα MV Agusta εικόνα.

Ο δεύτερος χρωματικός συνδυασμός Metallic Carbon Black και Dark mettalic Mat Gray σε συνδυασμό με τους χρυσαφί τροχούς και τις χρυσαφί λεπτομέρειες στο πλαίσιο παραπέμπει στα χρώματα και το στυλ των F1 αυτοκινήτων της δεκαετίας του 70 προσφέροντας μια διαφορετική αλλά απόλυτα ταιριαστή εικόνα στην Superveloce 800.

Η εξαιρετική αποδοχή της σχεδίασης από το κοινό της MV Agusta οδήγησε την εταιρία στην επιλογή η Superveloce 800 να είναι η μοτοσυκλέτα που θα σηματοδοτήσει την επανέναρξη της παραγωγής στο εργοστάσιο του Varese, μετά από το κλείσιμο στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διάδοσης του COVID 19.

Superveloce 800 Metallic Carbon Black - Dark mettalic Mat Gray
Superveloce 800 Metallic Carbon Black - Dark mettalic Mat Gray
Superveloce 800 Ago Red - Ago Silver
Superveloce 800 Ago Red - Ago Silver

Επόμενο άρθρο »

Στις ελληνικές πίστες τα LEGEND CARS

« Προηγούμενο άρθρο

Mivv Delta Race Exhaust για Kymco AK 550

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα