• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nέα εποχή για την Yamaha στο American Flat Track
Με την MT07 DT της Estenson Racing
Νέα 21/05/2020 - 01:10

Nέα εποχή για την Yamaha στο American Flat Track

 

Περίπου ένα χρόνο πριν ο αναβάτης JD Beach με την Yamaha MT07 DT της ομάδας Estenson Racing κέρδισε τον αγώνα Flat Track Wild Horse ΤΤ στο Chandler της Arizona.

Αυτή η νίκη, που ήταν η 1η μετά από σχεδόν 30 χρόνια, σηματοδότησε την επιστροφή της Yamaha στις νίκες στην κορυφαία κατηγορία AFT SuperTwins του Αμερικανικού πρωταθλήματος Flat Track.

Το American Flat Track είναι μια σειρά από αγώνες (εθνικό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ) που διεξάγεται σε επίπεδες χωμάτινες οβάλ πίστες.

Οι μοτοσυκλέτες χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

  -  AFT Singles μοτοσυκλέτες μονοκύλινδρες 450 κ.εκ. με βάση τις αντίστοιχες MX.

  -  AFT Production Twins – δικύλινδρες μοτοσυκλέτες παραγωγής 649 – 800 κ.εκ

  -  AFT Super Twins – δικύλινδρες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες 650 – 900 κ.εκ.

 

H MT07 DT είναι μια αγωνιστική Flat Track μοτοσυκλέτα με κινητήρα που βασίζεται σε αυτόν της Yamaha MT07 μεγαλωμένο στα 750 κ.εκ και με σημαντικές μετατροπές για αύξηση της απόδοσης.

Το πλαίσιο είναι χειροποίητο και είναι εξελιγμένο από την ομάδα εδικά για τον κινητήρα της Yamaha με βάση τους κανονισμούς και τις ανάγκες για συμμετοχή σε αγώνες Flat Track.

Η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια στο πρωτάθλημα American Flat Track και το 2020 με την MT07 DT με αναβάτες τον JD Beach #95  - που μέσα στο 2019 κέρδισε τους αγώνες Wild Horse ΤΤ & Buffalo Chip TT και ανέβηκε στο βάθρο σε άλλους δυο αγώνες - και τον Kolby Carlile #36.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν πάω στην Petronas για να πω «Αντίο»

« Προηγούμενο άρθρο

«ΟΧΙ» σε Αγώνες στην Ασία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα