• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pol Espargaro στην Honda;
«Είναι φήμες», απαντά ο Ισπανός
Νέα 07/05/2020 - 12:40

Η δεύτερη θέση στο γκαράζ της Honda ανήκει – για την ώρα – στον Alex Marquez, ο οποίος ωστόσο έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

 

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για σενάρια και ένα από αυτά που ακούγεται τελευταία, είναι η περίπτωση του Pol Espargaro!

 

Ο Ισπανός, που έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ΚΤΜ τα τελευταία χρόνια, μίλησε για τις φήμες αυτές και παραδέχτηκε ότι η Honda θα του ταίριαζε!

 

«Όλα αυτά είναι φήμες! Ίσως ανέβω τώρα στην ΚΤΜ και τα αποτελέσματά μας είναι απίστευτα, οπότε δεν θα φύγω ούτε για όλο το χρυσάφι του κόσμου».

 

«Η Honda είναι επιθετική μοτοσυκλέτα που ταιριάζει όμως στο στυλ μου. Νομίζω ότι ο Marc κι εγώ έχουμε παρόμοιο στυλ».

 

Στη συνέχεια ο Pol αναφέρεται στο ότι ο καθένας οδηγός στο MotoGP ονειρεύεται να πάει σε μια καλύτερη μοτοσυκλέτα και να κατακτήσει τον Τίτλο.

 

«Όλοι οι οδηγοί στο grid, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο – κι αν πει όχι λέει ψέμματα – ονειρεύονται να πάρουν τον Τίτλο».

 

«Όλοι βρίσκονται εκεί για να βελτιώσουν την κατάστασή τους, να πάρουν μια καλύτερη μοτοσυκλέτα και να παλέψουν γι’ αυτό το όνειρο».

 

«Ο Τίτλος είναι η μοναδική μου εμμονή. Προπονούμαι κάθε μέρα όχι για να κερδίζω Αγώνες, αλλά για να πάρω τον Τίτλο».

 

«Μετά απ’ όλα όσα έχω δώσει, νομίζω ότι το αξίζω και θεωρώ ότι δούλεψα αρκετά για να τον πάρω και γι’ αυτό το όνειρο θα συνεχίζω να παλεύω».

Επόμενο άρθρο »

Πρόταση να ξεκινήσει η σεζόν με δυο GP στην Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Με ήθελε η Petronas!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα