• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Hayden ανακοίνωσε τη μετακίνησή του στη Ducati!
Η ώρα της αλλαγής για τον Nicky Hayden έφτασε. Μετά από έξι χρόνια στην Repsol Honda, ο 27χρονος αναβάτης αφήνει το HRC και μετακομίζει στη Ducati.
Νέα 11/09/2008 - 00:00
Η ώρα της αλλαγής για τον Nicky Hayden έφτασε. Μετά από έξι χρόνια στην Repsol Honda, ο 27χρονος αναβάτης αφήνει το HRC και μετακομίζει στη Ducati.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο οι δηλώσεις του Kentucky Kid στο ιταλικό περιοδικό Motosprint επιβεβαιώνουν αυτό που τόσο καιρό κυκλοφορούσε ως φήμη στο paddock.

«Έφτασε η ώρα για να αλλάξω περιβάλλον. Έχω ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα αυτή τη στιγμή. Πολύ σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Θέλω και πάλι να αισθανθώ ως teammate. Εννοώ ότι θέλω να είμαι σε μια ομάδα όπου όλοι δουλεύουν προς την ίδια κατεύθυνση και μοιράζονται πληροφορίες. Ανυπομονώ γι' αυτή τη στιγμή. Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς τον Casey, για τον τρόπο που ενηλικιώθηκε ως αναβάτης και τον τρόπο που δουλεύει. Κοιτάει τη δουλειά του και αφήνει τα αποτελέσματα να μιλούν γι' αυτόν. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του».

Αναφερόμενος στην Desmosedici, ο Hayden είπε: «Η μοτοσυκλέτα έχει τεράστιες δυνατότητες λόγω του κινητήρα της και της δύναμής της. Ο Casey την οδηγεί πολύ καλά, είναι δυνατός και αξίζει μεγάλη εκτίμηση γι' αυτό. Δεν θέλω να λέω πολλά μέχρι να δοκιμάσω και γω τη μοτοσυκλέτα. Δεν νομίζω πάντως ότι τα χαρακτηριστικά αποτελούν μέρος της νέας πρόκλησης για μένα. Το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψω στα καλά αποτελέσματα». Ο Hayden ρωτήθηκε και για την απόφαση του Pedrosa να τελειώσει τη σεζόν με τα λάστιχα της Bridgestone, ενώ άφησε και αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε από την Honda.

«Ποτέ δεν μου δόθηκε η δυνατότητα της επιλογής. Αν ζητούσα εγώ να αλλάξω λάστιχα, θα έχανα το χρόνο μου. Δεν με εκπλήσσει πάντως ότι του έδωσαν τη δυνατότητα να διαλέξει. Εξάλλου, στο Μisano δεν είχα ούτε καν το ίδιο "πιρούνι" με τον Dani... Δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσουν να δοκιμάσω τα νέα λάστιχα. Ειλικρινά στην αρχή ήταν ένα σοκ για μένα. Σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να συμβεί, να όμως που έγινε. Πέρασε καιρός από τότε που σκέφτηκα και εγώ την Bridgestone, αλλά μου είπαν ότι είναι απόφαση που πρέπει να πάρει η Honda και πως δεν υπήρχε περίπτωση να έχω αυτά τα λάστιχα», είπε.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ INDIANAPOLIS: Ο καιρός μπορεί να χαλάσει το πάρτι

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεχίζει με de Angelis το team Gresini

Χορηγοί