• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H SUPERVELOCE 800 ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ MV AGUSTA ΤΟ “EXCELLENCE OF LOMBARDY’S DESIGN”
Νέα Αγοράς 19/12/2019 - 14:27

Η MV Agusta αναγνωρίστηκε ως μια από τις εταιρίες που παίρνουν τα αριστεία στο design της Λομβαρδίας. Η Superveloce με την διαχρονική της κομψότητα και την εμφάνιση που κόβει την ανάσα πήρε τα εύσημα από την επιτροπή ADI, την Ένωση για το Βιομηχανικό Σχεδιασμό, μαζί με την κυβέρνηση της Λομβαρδίας. Το κέντρο σχεδιασμού της MV Agusta, το “Centro Ricerche Castiglioni design team,” με επικεφαλής τον Adrian Morton, έφερε σημαντική πρωτοπορίακαι αυθεντικότητα στον τομέα του vintage-retro σχεδιασμού. Η Neo-Retro Superveloce 800, όπως σε όλα τα προϊόντα της MV έρχεται με μια σχεδιαστική προσέγγιση που επικεντρώνεται κυρίως στις επιδόσεις, αφήνοντας τη λειτουργία να καθορίσει το σχήμα, με τον πιο καθαρό, παραδοσιακό για την MV Agusta τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι μια μοτοσυκλέτα σπάνιας ομορφιάς και ουσιώδους σχεδιασμού που υπηρετεί ένα μοναδικό σκοπό: την ταχύτητα.

 

Ο Timur Sardarov, CEO MV Agusta Motor S.p.A., δήλωσε: “Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά και το πάθος από όλους τους ανθρώπους της MV Agusta που συνεισφέρουν με την καθημερινή τους δουλειά στην κατασκευή πραγματικών κομματιών μοτοσυκλετιστικής τέχνης. Καταφέρνουν το καθημερινό θαύμα του να δίνουν σχήμα στην ομορφιά και τις επιδόσεις, δημιουργώντας ένα μοναδικό αντικείμενο πόθου.” 

 

“Το να κερδίσουμε το βραβείο Concorso di Eleganza το 2019 με την Superveloce 800 Serie Oro, το να βραβευόμαστε έξω από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας είναι φοβερή τιμή και μια μαρτυρία στην ενέργεια και το πάθος που αφιερώνουμε σε κάθε πρότζεκτ”, είπε ο Adrian Morton, ο Διευθυντής του τμήματος MV Agusta Design.

 

 

 

Adrian Morton, Διευθυντής του τμήματος MV Agusta Design
Adrian Morton, Διευθυντής του τμήματος MV Agusta Design

Επόμενο άρθρο »

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΚΡΑΝΟΣ AGV K5 S HERO

« Προηγούμενο άρθρο

Χούφτες για το κρύο και τη βροχή Barkbusters

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα