• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Ducati Panigale V2 μοντέλο 2020
Στην EICMA
Νέα Αγοράς 08/11/2019 - 18:07

Μετά από τη νέα Panigale V4 η επίσης νέα και σημαντικά βελτιωμένη Panigale V2 μπορεί να δείχνει λίγη άλλα στην πραγματικότητα οι περισσότεροι καθημερινοί αναβάτες ειναι πιο πιθανό να κάνουν καλύτερους χρόνους και αν περνάνε καλύτερα μέσα στην πίστα με την ''μικρή'' Panigale παρά με την εκπληκτική Panigale V4.

Panigale V2, το εξαιρετικό δικύλινδρο super sport μοντέλο με τον κινητήρα Superquadro των 955 κ.εκ.. Το νέο μεσαίο superbike έχει εντελώς νέα εμφάνιση, καθώς και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα που βασίζονται στην εξελιγμένη Inertial Platform. Χάρη σε μια άνετη σέλα και στις ρυθμίσεις της ανάρτησής της, η Panigale V2 προσφέρει ακόμη πιο ασφαλείς σπορ επιδόσεις, ενώ κάνει την οδήγηση πιο ευχάριστη και πιο φιλική από ποτέ. Η μέγιστη ισχύς των 155 ίππων αποδίδεται στις 10.750 σ.α.λ. ενώ η μέγιστη ροπή των 104 Nm της προδιαγραφών Euro 5 μοτοσυκλέτας, στις 9.000 σ.α.λ..

Βασισμένη σε ένα μονοκόκ πλαίσιο, η όλη διάταξη χαρακτηρίζεται από ένα εντελώς νέο δυναμικό στιλ, που υπογραμμίζει τη συμπαγή δομή του δικύλινδρου Superquadro, σε μια μοτοσυκλέτα που οπτικά δίνει μία εξίσου συμπαγή εντύπωση. Στα λοιπά βασικά χαρακτηριστικά της Panigale V2 περιλαμβάνεται το μονόμπρατσο ψαλίδι και η κομψή εξάτμιση που καταλήγει χαμηλά κάτω από τον κινητήρα.

Επόμενο άρθρο »

Νέα μοντέλα Yamaha 2020

« Προηγούμενο άρθρο

Motard και DesertX δυο νέα concept από την Scrambler Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα