• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha R1 GYTR 2020
GYTR Performance products
Νέα Αγοράς 08/11/2019 - 11:07

Από το 1980 η Yamaha είχε φτιάξει το YEC, ένα τμήμα που έδινε αγωνιστικά ανταλλακτικά και νέα πράγματα στους αγωνιζόμενους οδηγούς της σε όλον τον κόσμο. Τα τελευταία 15 χρόνια αυτό το τμήμα ονομάστηκε GYTR Performance products που τώρα πια δίνει πράγματα όχι μόνο στους αγωνιζόμενους, αλλά και σε όποιον άλλο οδηγό θελήσει να βελτιώσει την απόδοση της μοτοσυκλέτας του. Τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ αυτά έχουν εξελιχθεί από την ομάδα μηχανικών της εταιρίας και τις αγωνιστικές της ομάδες, για χρήση σε πίστα. Από Kit για track day μέχρι full engine performance kit για τους επαγγελματίες που συμμετέχουν σε αγώνες. Υπάρχουν εκτός των άλλων αγωνιστικά φέρινγκ (carbon/Glass Fiber), εξατμίσεις Akrapovic, αναρτήσεις Öhlins Suspension, μαρσπιέ Gilles, φρένα Brembo. Έτσι μπορεί κανείς να “κτίσει” μια μοτοσυκλέτα και να τη φτάσει σε απόλυτο επίπεδο

H Μοτοδυναμική, παράλληλα με την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας που βλέπουμε στις φωτογραφίες, στην Έκθεση EICMA μας πληροφόρησε:

“Βασιζόμενοι στην τρομακτική ζήτηση του συλλεκτικου YZF R1 GYTR του 2019, στις αρχές του νέου έτους θα λανσάρουμε το Kit GYTR που μπορεί να πάει την ήδη πολύ εξελιγμένη R1 ένα racing επίπεδο παρακάτω. Το Kit θα ειναι επισης διαθέσιμο για R6 και R3 επίσης.”

Επόμενο άρθρο »

Motard και DesertX δυο νέα concept από την Scrambler Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Tricity 300

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα