• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nέα Panigale V4 μοντέλο 2020
Στην έκθεση του Μιλάνου
Νέα Αγοράς 08/11/2019 - 20:42

Μαζί με τη νέα Streetfighter V4 και τη νέα Panigale V2 η Ducati παρουσίασε την νέα σημαντικά βελτιωμένη Panigale V4 που πέρα από τις αισθητικές αλλαγές, νέο φέρινγκ σαν της Panigale R, έχει δεχθεί ένα πλήθος μικρών αλλαγών - βελτιώσεων με τελικό αποτέλεσμα μια ταχύτερη μοτοσυκλέτα για όλους τους αναβάτες.
 

 
Panigale
 V4. Οι μηχανικοί της Ducati και της Ducati Corse συνέλλεξαν και μελέτησαν δεδομένα από πελάτες σε όλο τον κόσμο καθώς και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Η ανάλυση αυτών των πληροφοριών τους οδήγησε σε μια σειρά βελτιώσεων στην αεροδυναμική, στο πλαίσιο, στον έλεγχο μέσω των ηλεκτρονικών και στην χαρτογράφηση του Ride by Wire, με πολλά διαφορετικά προγράμματα ελέγχου απόδοσης της ροπής. Σχεδιασμένες για να αυξάνουν τη σταθερότητα και την ταχύτητα εισόδου στις στροφές, οι βελτιώσεις αυτές εξασφαλίζουν στους οδηγούς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάνοντας την Panigale V4 πιο εύκολη, λιγότερο κουραστική στην οδήγησή της και πιο αποτελεσματική ως προς την απόδοσή της σε όλες τις συνθήκες, αγωνιστικές και μη.

Η νέα Panigale V4 είναι πιο γρήγορη με το χρονόμετρο στο χέρι, και αυτή η βελτίωση είναι μεγαλύτερη όσο μικρότερες είναι οι ικανότητες του αναβάτη της, κάνοντας την βελτίωση πιο σημαντική για τον ερασιτέχνη παρά τον επαγγελματία αναβάτη. Η Panigale V4 είναι μια μοτοσυκλέτα που, όταν οδηγείται από τον Michele Pirro στη στάνταρ διαμόρφωσή της, συμπεριλαμβανομένης της ομολογκαρισμένης εξάτμισης και εκτός των σλικ ελαστικών, μπορεί να γράψει χρόνο μόλις 3 δευτερόλεπτα μεγαλύτερο από το δικό του ρεκόρ, με την έκδοση Superbike της μοτοσυκλέτας, στην πίστα της Vallelunga!

Η Panigale V4 είναι πλέον εξοπλισμένη με στοιχεία από την V4 R, ξεκινώντας από το αεροδυναμικό πακέτο (αεροδυναμικά βοηθήματα, ζελατίνα, εμπρόσθιο και πλευρικά fairing, πιο αποδοτικές εισαγωγές αέρα για αποτελεσματικότερη ψύξη). Κάτι που προσφέρει καλύτερη προστασία από τη ροή του αέρα και βελτιώνει τη συνολική σταθερότητα της μοτοσυκλέτας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση του αναβάτη.

Panigale V4

Η ανανέωση ολοκληρώνεται με το Front Frame, με αυξημένη ακαμψία για να προσφέρει καλύτερη αίσθηση του εμπρός μέρους στις μεγάλες κλίσεις, χάρη στο νέο, εξελιγμένο στους αγώνες Ducati Traction Control (DTC) EVO 2, το οποίο βελτιώνει σημαντικά τον έλεγχο ισχύος κατά την έξοδο από μια στροφή.

Το Ducati Quick Shift EVO 2 (DQS) μειώνει τους χρόνους αλλαγής σχέσεων επιτρέποντας πιο δυναμικές αλλαγές (πάνω από 10.000 σ.α.λ.) και ενισχύοντας τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας σε κάθε αλλαγή ταχύτητας, κατά τη διάρκεια άμεσης επιτάχυνσης ή μέσα σε μία στροφή.

Την Panigale V4 κινεί ο Desmosedici Stradale χωρητικότητας 1.103 κ.εκ. Ένας V4 κινητήρας που προέρχεται από το MotoGP, με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών και το επαναστατικό δεσμοδρομικό σύστημα χρονισμού των βαλβίδων, με αντίθετης περιστροφής στροφαλοφόρο άξονα και Twin Pulse σειρά ανάφλεξης. Ο κινητήρας αποδίδει το μέγιστο των 214 ίππων στις 13.000 σ.α.λ. και ροπή 12,6 kgm στις 10.000 σ.α.λ.

Επόμενο άρθρο »

Υπερτροφοδοτούμενη η Kawasaki στην EICMA ‘19

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα μοντέλα Yamaha 2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα