• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναβαθμίσεις αναρτήσεων ÖHLINS 2020
Για μοτοσυκλέτες ΜΧ & Enduro
Νέα Αγοράς 16/10/2019 - 22:03

Δελτίο Τύπου


                                                      

Σημαντικές αναβαθμίσεις  για το 2020 των αναρτήσεων της Σουηδικής ÖHLINS, μαζί με πολλές τεχνικές λεπτομέρειες, ανακοίνωσε η eXTra PRODUCTS ΤΑΣΟΥΛΗΣ αντιπροσωπία για την Ελλάδα της σουηδικής εταιρίας.   

Συγκεκριμένα:

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ TTX FLOW 2020

Με όλες τις αλλαγές που παρουσιάζονται παρακάτω, το TTX Flow 2020 διατηρεί και βελτιώνει περαιτέρω την άνεση, την πρόσφυση και την ομαλή κύληση του τροχού στην πίστα.

Η Öhlins είναι περήφανη γιατί με την τρέχουσα αναβάθμιση ο αναβάτης αποκτά καλύτερο έλεγχο και σταθερότητα του πλαισίου, και μεγαλύτερο περιθώριο ασφαλείας απέναντι στο τερμάτισμα, βελτιώσεις που ενώ συνήθως αντιβαίνουν στην άνεση και το κράτημα, εδώ βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία.

Το ΤΤΧ Flow 2020 διευρύνει το εύρος αυτών που μπορεί να προσφέρει στον αναβάτη.

Τι πραγματικά προσφέρουν όλες αυτές οι αλλαγές συνδυαστικά;

Οι αναβάτες θα απαντήσουν οι ίδιοι, αμέσως μόλις το δοκιμάσουν!

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Για την αναβάθμιση 2020, επιδιώξαμε και πήραμε τα σχόλια της αγοράς από τα προηγούμενα μοντέλα και επικεντρωθήκαμε στα σημεία που επιδέχονταν βελτίωση.

Το δεύτερο βήμα ήταν να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάθε τέτοιο σημείο σχετίζεται με το πραγματικό φορτίο της μοτοσυκλέτας για να αποφασίσουμε πως θα τροποποιήσουμε τα προϊόντα, ώστε να βελτιώσουμε το αποτέλεσμα, χωρίς όμως να παραβιάσουμε τις αρχές μας.

Η έρευνά μας μεταφέρθηκε σε διαγνωστικά διαγράμματα και το αποτέλεσμα ήταν να προχωρήσουμε σε αλλαγές σχεδίασης στο πιστόνι και την βαλβίδα συμπίεσης του μοντέλου 2020.

Οι αλλαγές μπορεί εξωτερικάνα μην φαίνονται σημαντικές, αλλά ήταν οι σωστές για να πετύχουμε τις επιδόσεις που στοχεύσαμε! 

 

 

 

 

.

ΔΙΑΤΑΞΗ ΡΟΔΕΛΩΝ (Setting) 2020

Aυτή η αλλαγή εμβόλου ξεκλείδωσε και επέτρεψε τη χρήση σχημάτων διάταξης ροδελών που δεν ήταν δυνατά με το πιστόνι και τη βαλβίδα συμπίεσης της προηγούμενης γενιάς.

Προκειμένου να εξισορροπηθεί η πρόσθετη δύναμη της διάταξης με τις κατάλληλες δυνάμεις απόσβεσης, υπάρχει γενική μείωση της διαμέτρου της ροδέλας της βάσης στο 2020 σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Μπορείτε να δείτε αυτή την αλλαγή, εάν συγκρίνετε τα Settings TTX FLOW 2020 με τα παλαιότερα Settings.

Το πλεονέκτημα για τους πελάτες είναι ότι, μπορούν να αναβαθμίσουν τα παλαιότερα μοντέλα τους στο τελευταίο επίπεδο επιδόσεων, αλλάζοντας το πιστόνι, τη βαλβίδα συμπίεσης και τη διάταξη ροδελών (setting) με αυτά του 2020.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑ KTM EXC

Το αμορτισέρ Öhlins 2020 για KTM EXC έχει διαφορετικό σχεδιασμό. Η αλλαγή έγινε για να προσαρμοστεί στον νέο σχεδιασμό πλαισίου της KTM 2020.

Ο επανασχεδιασμός της κυλινδροκεφαλής και η αλλαγή θέσης του ρεζερβουάρ αζώτου τοποθετεί σε λειτουργικότερη θέση αφενός τον ρυθμιστή και αφ ́ετέρου το ρεζερβουάρ αζώτου σε σχέση με το φιλτροκούτι.

Το αμορτισέρ Öhlins 2020 είναι δυνατόν να τοποθετηθεί εκ των υστέρων σε παλαιότερο μοντέλο KTM EXC, αλλά οι παλαιότερες εκδόσεις του αμορτισέρ (KT 1784, KT 1884, KT 1984), ταιριάζουν μόνο στα μοντέλα 2017-2019.

.

 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ στο ÖHLINS RXF 48 S 

Για το 2020, εργαστήκαμε σκληρά πάνω σε “μικρές” αλλά “σημαντικές” λεπτομέρειες που αναλογικά κάνουν μεγάλες διαφορές.

Bελτιώσαμε το λεπτό φινίρισμα στην επιφανειακή επικάλυψη Τιτανίου των εσωτερικών σωλήνων και παράλληλα, επεξεργαστήκαμε εκ νέου τη διαδικασία λείανσης των εσωτερικών σωλήνων εσωτερικά για να βελτιωθεί η επαφή με τα κύρια ελατήρια.

Αυτή η βελτίωση θα εμποδίσει τη διάβρωση από τη φθορά του χρόνου.

Αυτές οι αναβαθμίσεις προσφέρουν:
> Βελτιωμένη πρόσφυση
> Καλύτερη άνεση
> Ακριβέστερη ανατροφοδότηση λόγω μικρότερης τριβής
> Λιγότερη ρύπανση στα δακτυλίδια

 

Οι αλλαγές του 2020 δεν είναι ορατές σε πρώτη ματιά, αλλά είναι σαφώς αισθητές στην πίστα!

 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ στο ÖHLINS STX 46 85cc

Σημαντικές αλλαγές έγιναν στα αμορτισέρ επιλεγμένων μοντέλων για μοτοσυκλέτες 85cc.

Οι κωδικοί YA 2090 και SU 2090 αναβαθμίστηκαν σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα σχεδίασης και τις πιο πρόσφατες αυστηρότερες προδιαγραφές και ανήκουν πλέον στην ίδια σύγχρονη γενιά με τα αμορτισέρ των KTM και Husqvarna 85cc.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες,

eXTra products

 

Επόμενο άρθρο »

Ολοήμερο Extreme Trackdays στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΓΑΝΤΙΑ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα