• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram Moto2: ΚΑΤ
5η pole position για τον Marquez
Νέα 05/10/2019 - 12:21

Μια ακόμα pole position, την 5η φετινή του, εξασφάλισε σήμερα ο Alex Marquez, ο οποίος παράλληλα έκανε και νέο ρεκόρ πίστας για την Moto2.

 

Με τις σημαίες βροχής να κυματίζουν λίγο πριν το τέλος των ΚΑΤ1, όλοι οι οδηγοί στο δεύτερο σκέλος πίεζαν πολύ από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του 15λεπτου.

 

Οι λίγες ψιχάλες που έπεσαν τότε δεν έγιναν κανονική βροχή στη συνέχεια και ο Marquez έγραψε το 1:35,297 για να πάρει την πρώτη θέση.

 

Οι βασικοί του αντίπαλοι για τον Τίτλο φέτος δεν τα πήγαν εξίσου καλά.

 

Ο Jorge Navarro, που έκανε ένα φοβερό σώσιμο στις ΚΑΤ1, ήταν ένας από τους τρεις οδηγούς που έπεσαν στην 3 όταν άρχισαν εκεί να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες.

 

Έτσι δεν πέρασε στο δεύτερο σκέλος και θα ξεκινήσει από την 21η θέση.

 

Ο Augusto Fernandez μόλις με τον τελευταίο του γύρο στις ΚΑΤ2 ανέβηκε στην 6η θέση και θα ελπίζει ότι θα κάνει μια καλή εκκίνηση για να πιάσει τον Marquez.

 

Από την άλλη, πιο πίσω – στην 8η θέση – είναι ο Tom Luthi, ο οποίος το τελευταίο διάστημα χάνει, αντί να κερδίζει έδαφος, σε σχέση με τον Alex Marquez.

 

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Tetsuta Nagashima, πήρε τη 2η θέση σήμερα και θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά στην αγαπημένη του Buriram, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος την πίστα.

 

Τέλος, πολύ καλός ήταν και ο Jorge Martin που έκανε τον 3ο καλύτερο χρόνο και για πρώτη φορά θα ξεκίνησε Αγώνα της Moto2 από την πρώτη σειρά.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ο Marquez εδώ δεν είναι τόσο δυνατός

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA