• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram Moto3: ΕΔ3
Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας
Νέα 05/10/2019 - 07:48

Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, λόγω της βροχής, ξεκίνησαν οι ΕΔ3 της μικρής κατηγορίας στην Chang International Circuit.

 

Οι οδηγοί είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν για πρώτη φορά στο βρεγμένο εκεί φέτος, έστω κι αν το session μειώθηκε κατά 10 λεπτά.

 

Στο μισάωρο που είχαν στη διάθεσή τους, ήταν ο Ai Ogura ο πιο γρήγορος οδηγός της πίστας, αφήνοντας πίσω του σχεδόν 4 δέκατα τον δεύτερο.

 

Αυτός ήταν ο John McPhee, που ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια των 30 λεπτών, ενώ ελάχιστα πιο πίσω από τον Σκωτσέζο ήταν ο Aron Canet.

 

Την 4η θέση πήρε ο Tatsuki Suzuki, μπροστά από τον Andrea Migno που ήταν η δεύτερη καλύτερη ΚΤΜ μετά από αυτή του Canet.

 

Όπως ήταν λογικό, οι χρόνοι από χτες δεν άλλαξαν, όπως δεν άλλαξαν και οι 14 πρώτοι οδηγοί των συνδυασμένων αποτελεσμάτων που έχουν εξασφαλίσει θέση στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

O Dovi 1ος σε μεικτές συνθήκες

« Προηγούμενο άρθρο

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ταϊλάνδη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ