• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η επίθεση του Domenicali στον Bautista
Το παρασκήνιο και η απάντηση του Ισπανού
Νέα 01/10/2019 - 13:17

Η αποχώρηση του Alvaro Bautista από την ομάδα της Ducati στα SBK-Motul έχει προκαλέσει αντιδράσεις κι έχει διχάσει μερίδα των κόκκινων.

 

Για τον Ισπανό γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι δεν θα ανανέωνε με την Ducati για τη νέα σεζόν, με τους κόκκινους να του έχουν κάνει εδώ και μήνες προσφορά ανανέωσης.

 

Εν τέλει, τη θέση του στην ομάδα θα πάρει ο Scott Redding και ο ίδιος θα οδηγεί την ολοκαίνουργια Honda τη νέα χρονιά.

 

Ενδιαφέρον, όμως, έχει να δούμε και πως είναι η σχέση του οδηγού με τον CEO της Ducati, τον Claudio Domenicali.

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Domenicali δεν αποχαιρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ούτε τον Jorge Lorenzo, όταν έφυγε και αυτός για την Honda.

 

Μάλιστα, όπως ο Lorenzo, έτσι και ο Bautista σε συνέντευξή του πριν από μερικές ημέρες, δήλωνε ότι αν η Ducati του έδειχνε εμπιστοσύνη και τον ήθελε, θα έμενε στην ομάδα!

 

Αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν στον Domenicali, ο οποίος απάντησε όχι απευθείας, αλλά μέσω twitter, στον Bautista, γράφοντας σ’ ένα post του:

 

«Ο Bau Bau λέει ότι αποφάσισε να πάει στην Honda όταν εμείς κλείσαμε τη συμφωνία με τον Redding. Λέει ότι δεν το έκανε για τα λεφτά».

 

«Όμως εμείς του είχαμε προσφέρει εξαψήφιο νούμερο στο συμβόλαιο για να μείνει και αρνήθηκε. Ήθελε περισσότερα. Τίποτε άλλο. Η ζωή μας έχει να κάνει με τις αποφάσεις μας».

 

Φυσικά το tweet του Claudio Domenicali μαθεύτηκε αστραπιαία και την πρώτη ημέρα στο Magny-Cours, αντί να ρωτούν τον Bautista για τον Αγώνα, τον ρωτούσαν για όλη αυτή την κατάσταση.

 

«Διάβασα το μήνυμά του… ήταν πολύ ωραίο, αλλά προτιμώ να μην το σχολιάσω», ήταν η απάντηση του Alvaro, που δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

 

Και όταν τον ρώτησαν γιατί αποφάσισε τελικά να πάει στην Hond (ακούγετε ότι του έδωσε τα διπλά απ’ ότι έδινε η Ducati), αποκρίθηκε γελώντας, αλλά και με μια δόση ειρωνείας:

 

«Το έκανα επειδή είμαι τρελός και ανόητος! Αποφάσισα να φύγω κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος… τα λεφτά δεν έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Φεύγει από την Yamaha ο Lowes

« Προηγούμενο άρθρο

Οι 5 σημαντικές στιγμές του 2019 για τον Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα