• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: «Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να στεφθούμε Πρωταθλητές»
O Aυστραλός δηλώνει ενθουσιασμένος από την απόδοση του νέου V4 της Ducati...
Νέα 08/12/2009 - 11:08

Ενθουσιασμένος από τα χαρακτηριστικά του νέου κινητήρα της Ducati που ετοίμασε το τεχνικό team της μπολονέζικης φίρμας υπό τις οδηγίες του ingegnere Filippo Preziosi, δηλώνει ο Casey Stoner.

Μετά την πρώτη του επαφή με την Desmosedici GP10 στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia, ο Αυστραλός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία της εξέλιξης της νέας μοτοσυκλέτας δίνοντας έμφαση κυρίως στο κομμάτι του κινητήρα.

Ο τρόπος με τον οποίο περνάει τη δύναμή του στην άσφαλτο o νέος ιταλικός V4, είναι το σημείο στο οποίο δίνει έμφαση ο Αυστραλός καθώς όπως χαρακτηριστικά λέει «...η μοτοσυκλέτα είναι πλέον πιο απλή και εύκολη στην οδήγηση».

«Ο κινητήρας είναι τώρα πιο 'ευγενικός' και έχει περισσότερη ροπή. Πλέον η δύναμη δεν είναι τόσο τρομακτική και ο κινητήρας δεν είναι τόσο επιθετικός κατά την επιτάχυνση όπως πριν. Όταν η απόδοση δεν είναι τόσο εκρηκτική τότε μπορείς να βγεις από τις κλειστές στροφές, όπως αυτές της Valencia για παράδειγμα, με καλύτερη ταχύτητα. Επιπλέον, ο πιο ομαλός τρόπος απόδοσης της δύναμης βοηθάει πολύ στη διάρκεια απόδοσης των ελαστικών. Σίγουρα θα κερδίσουμε με αυτόν τον κινητήρα γιατί θα μας βοηθήσει στο να κινηθούμε ταχύτερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 στο γερμανικό περιοδικό Speedweek και κατέληξε: «Έχουμε ό,τι χρειάζεται ώστε του χρόνου να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Ο LORENZO μιλάει για τη σχέση του με τον «μυθικό» ROSSI

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: «Τώρα μοτοσυκλέτες, μετά βλέπουμε»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα