• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
JARVIS: Συνοψίζει μια φανταστική χρονιά για την Yamaha.
Ο επικεφαλής της Fiat Yamaha κάνει απολογισμό του φετινού Πρωταθλήματος.
Νέα 04/12/2009 - 08:25

Η ομάδα της Fiat Yamaha κυριάρχησε στο φετινό Πρωτάθλημα MotoGP, με τους Rossi και Lorenzo να κάνουν το 1-2 κατατροπώνοντας τον ανταγωνισμό. Ο Racing Managing Director της ομάδας, Lin Jarvis χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά εκπληκτική: "Είχαμε μια τέλεια σεζόν. Κατακτήσαμε όλους τους Τίτλους και είδαμε τον Jorge να ανεβαίνει επίπεδο σαν αναβάτης. Ήταν πράγματι μια εκπληκτική χρονιά."

 

Σχετικά με την πίεση που ο Lorenzo κατάφερε να ασκήσει στον Valentino όλη τη χρονιά, και την εντυπωσιακή, αλλά ευγενή κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, ο Jarvis σχολίασε: "Φέτος, δεν είχαμε έναν αναβάτη που κυριάρχησε σε ολόκληρο το Πρωτάθλημα. Η μάχη ήταν στενή και ο ανταγωνισμός έντονος, αλλά ο Valentino έκανε τα λιγότερα λάθη και τελικά πήρε τον Τίτλο. Πάντως ο Jorge παρουσίασε εκπληκτική πρόοδο και πλέον είναι ένας σοβαρός διεκδικητής του Τίτλου. Όπως και να έχει, του χρόνου τα πράγματα δε θα είναι εύκολα, διότι ο Casey Stoner απέδειξε ότι είναι ιδιαίτερα γρήγορος ενώ και ο Dani Pedrosa έχει δείξει ότι είναι ένας ικανός αναβάτης. Οι τέσσερις πρώτοι είναι αρκετά μπροστά από τους υπόλοιπους και είμαι σίγουρος ότι η μάχη για το Πρωτάθλημα του 2010 θα είναι πολύ σκληρή."

Fiat Yamaha
Fiat Yamaha

 

Ερωτηθείς αν η επιτυχία της Yamaha μπορεί να επαναληφθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Jarvis δήλωσε: "Όλα είναι πιθανά! Έχουμε εξαιρετικούς αναβάτες, πολύ καλή ομάδα και μηχανικούς, οπότε νομίζω πως έχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια. Φυσικά, οι ανταγωνιστές μας επιτίθενται από παντού, αλλά όταν είσαι μπροστά αυτό είναι αναμενόμενο. Δε θα είναι εύκολο να επαναληφθεί αυτή η επιτυχία, σίγουρα όμως θα συγκεντρώσουμε απόλυτα τις δυνάμεις μας ώστε να το καταφέρουμε!"

Επόμενο άρθρο »

SPIES: "Δεν παρασύρομαι!"

« Προηγούμενο άρθρο

Eπιστροφή στα 1000cc και δραστική μείωση των ηλεκτρονικών θέλει ο ROSSI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα