• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεταξύ σφύρας και άκμονος!
Συμβόλαιο/απόδοση προβληματίζουν τον Petrux
Νέα 01/07/2019 - 19:27

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, ο Danilo Petrucci αυτό το διάστημα. Και δεν αναφέρεται μόνο στην απόδοσή του στον Αγώνα του Assen.

 

Φαίνεται ότι υπάρχουν «αγκάθια» και σε ό,τι αφορά στο νέο του συμβόλαιο με τους κόκκινους, μιας και – σε πρώτη φάση τουλάχιστον – δεν τα βρίσκει με την ομάδα.

 

Πρώτα αναφέρεται στα του Αγώνα χτες:

 

«Είναι δύσκολο, γιατί πρέπει να είμαι πολύ προσεχτικός με τον Dovizioso… είναι δεύτερος στο Πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να ρισκάρω για να τον περάσω».

 

«Μάλιστα, στον τελευταίο γύρο για να μην του επιτεθώ δεν έκλεισα καλά τη γραμμή και ο Morbidelli μου πήρε την 5η θέση».

 

«Είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί ποτέ δεν περίμεναν κάτι παραπάνω από εμένα. Όμως είμαι γρήγορος τώρα που είμαι σε εργοστασιακή ομάδα».

 

Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να σκέφτεται τον εαυτό του;

 

«Είναι δύσκολο ν’ απαντήσω σ’ αυτή την ερώτηση. Η ομάδα δεν δίνει εντολές. Το μόνο που μου είπαν είναι να είμαι προσεχτικός αν θέλω να τον περάσω. Στόχος είναι να πάρουμε τον Τίτλο με τον Dovi».

 

Και στη συνέχεια μας εξηγεί και τις δυσκολίες με το νέο του συμβόλαιο:

 

«Δύσκολα κι εδώ… είμαι μεταξύ σφύρας και άκμονος. Δεν είναι πρέπον να αναφέρω πάρα πολλά για το νέο συμβόλαιο».

 

«Θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα το συντομότερο δυνατόν. Αλλά δεν τα βρίσκουμε στους αριθμούς και για να πάρω αυτά που θέλω, πρέπει να πάρω συγκεκριμένα αποτελέσματα».

 

Και οι Αγώνες όπως αυτός στο Assen δεν βοηθούν.

 

«Περίεργο Σ/Κ… το Σάββατο ήμουν κάτω από το ρεκόρ πίστας και μετά, όταν ανέβηκαν οι θερμοκρασίες, η μοτοσυκλέτα έγινε πολύ δύσκολη να την οδηγήσεις».

 

«Στον Αγώνα, μέχρι τα μέσα του, ήμουν καλός, αλλά οι τελευταίοι 10 γύροι ήταν εφιάλτης. Το μόνο θετικό είναι ότι είμαι 3ος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχουμε και πολλούς λόγους για να χαμογελάμε».

 

Το ότι η Ducati υποφέρει στην πολλή ζέστη είναι κάτι, τουλάχιστον περίεργο, μιας και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε τεθεί παρόμοιο ζήτημα…

 

«Δυστυχώς λόγω της υποστροφής υποφέρουμε σε τέτοιες συνθήκες. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε την ταχύτητά μας μέσα στις στροφές και χάνουμε 1’’ στο γύρο».

 

Το ακριβώς αντίθετο με τις Yamaha, ή τις Suzuki και ο Petrux το ξέρει καλά, μιας και έδωσε μάχες με τον Rins χτες.

 

«Ακόμα του λείπει η εμπειρία, αλλά όταν την αποκτήσει θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα. Είναι δύσκολο να παλέψουμε μαζί τους σε πίστες που δεν έχουν μεγάλες ευθείες κι επιταχύνσεις από χαμηλές ταχύτητες».

Επόμενο άρθρο »

O Marquez διευρύνει τη διαφορά του στο Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Συγγνώμη Taka, ήταν λάθος μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα