• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Τώρα θα παίρνει λιγότερα ρίσκα
Και θα είναι πιο δύσκολο να κάνει λάθη
Νέα 24/06/2019 - 10:35

Μετά το λάθος του Lorenzo στο Montmelo, που οδήγησε σε πτώση τον Andrea Dovizioso, ο Ιταλός παραμένει ο πιο κοντινός αντίπαλος του Marquez.

 

Πλέον, όμως, η διαφορά του Dovi από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι στους 37β, μια μεγάλη διαφορά που μπορεί να διαχειρίζεται ο Marc.

 

«Μ’ αυτή τη διαφορά που έχει, ο Marc μπορεί να διαχειριστεί τους επόμενους Αγώνες χωρίς να χρειάζεται να παίρνει ρίσκα», παραδεχόταν ο Dovi τις προηγούμενες ημέρες.

 

Όσο για μια ενδεχόμενη βοήθεια που θα μπορούσε να λάβει από τον Petrucci, ο Andrea αποκρίθηκε:

 

«Είναι δύσκολο να εφαρμοστούν τέτοιες τεχνικές και δεν πρέπει να ρίχνουμε το βάρος σ’ αυτά. Αντίθετα πρέπει να βελτιωνόμαστε εκεί που μπορούμε».

 

Επιστρέφοντας στα αρχικά του σχόλια για τον Marquez και τους 37β διαφοράς, πρόσθεσε:

 

«Το κακό τώρα είναι ότι μπορεί να διαχειριστεί τους Αγώνες. Για εμάς ωστόσο δεν αλλάζει κάτι, μιας και πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

 

Από την άλλη όψη του νομίσματος, απομένουν 300 βαθμοί να δοθούν μέχρι το τέλος της σεζόν!

 

«Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι ο Marc θα είναι λιγότερο στο όριο και θα είναι πιο δύσκολο να κάνει λάθη, μιας και δεν θα έχει την ίδια πίεση με το αν ήμασταν όλοι κοντά».

 

«Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι και πόσο πολύ έχει μάθει να διαχειρίζεται πλέον τους Αγώνες. Δεν είναι σύμπτωση ότι έχει κερδίσει τόσα Πρωταθλήματα».

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Είμαι τσαντισμένος

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Ο Bautista δεν είναι ανίκητος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα