• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υγρό φρένων Motul RBF 700
Το νέο υγρό φρένων αφιερωμένο στους αγώνες
Νέα Αγοράς 18/06/2019 - 21:02

Δελτίο Τύπου


Η Motul παρουσιάζει το νέο υγρό φρένων αφιερωμένο στους αγώνες: Motul RBF 700

Η Motul επεκτείνει και βελτιώνει την γκάμα των αγωνιστικών υγρών φρένων, παρουσιάζοντας το νέο υγρό φρένων RBF 700. Το RBF 700 προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε σύγκριση με τα συμβατικά υγρά, έχοντας "ξηρό" σημείο βρασμού στους 336 °C, ενώ ταυτόχρονα παραμένει συμβατό με το πρότυπο DOT4. Επιπλέον, ενισχύει την δύναμη πέδησης κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας στις πιο αντίξοες αγωνιστικές συνθήκες για αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, και όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα.  
 
Ως πρωτοπόρος στον χώρο των συνθετικών λιπαντικών, η Motul ασχολείται με τα μηχανοκίνητα αθλήματα για αρκετές δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, η Motul έχει αποδείξει την τεχνογνωσία της μέσα από τις συνεργασίες που έχει δημιουργήσει με τις πιο διάσημες ομάδες αγώνων (Rebellion, Nismo SuperGT, Yamaha WSBK, Suzuki MotoGP, Honda HRC,…). Τα προϊόντα Motul χρησιμοποιούνται επίσης σε όλο τον κόσμο στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα: 24 ώρες του Le Man, MotoGP, WSBK, Blancpain GT.


Η αξιοποίηση της αποκτημένη τεχνογνωσίας και εμπειρίας οδήγησε την Motul στην ανάπτυξη του νέου υγρού φρένων Motul RBF 700, ένα προϊόν που προσφέρει μέγιστη και ομοιόμορφη ισχύ φρεναρίσματος κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας που συναντώνται στους αγωνιστικούς χώρους.

Το "ξηρό" σημείο βρασμού έχει αυξηθεί πολύ πάνω από τα πρότυπα και φτάνει τους 336 °C. Παράλληλα, βελτιώθηκε και το «υγρό» σημείο βρασμού στους 205 °C, που του επιτρέπει να διατηρεί την πλήρη απόδοση σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.


Αυτές οι επιδόσεις του RBF700 επιτρέπουν την μείωση των απαιτήσεων ψύξης του συστήματος πέδησης και επομένως την μείωση της ροής αέρα προς στα φρένα, με συχνά θετικά αποτέλεσμα στον αεροδυναμικό σχεδιασμό.  


Το νέο υγρό φρένων RBF700 είναι επίσης συμβατό με το πρότυπο DOT4, το οποίο το καθιστά κατάλληλο και συνιστάται για οχήματα υψηλής απόδοσης, ιδιωτικής χρήσης.

 

 

.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL
Η γαλλική εταιρία Motul  δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.
Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών,  η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών  για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.  
Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, Super GT, Drift, Pikes Peak, Japanese championship Super Formula, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμη.
 
 
MOTUL
 

 

Επόμενο άρθρο »

Pirelli DIABLO ROSSO™ CORSA II

« Προηγούμενο άρθρο

O Marquez κυριαρχεί και παίρνει τη νίκη στη Βαρκελώνη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα