• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αυτά συμβαίνουν
Πολύ κρίμα… πονάει κι ο αστράγαλός μου
Νέα 17/06/2019 - 09:46

Ο Valentino Rossi ξεκίνησε το GP της Καταλονίας από την καλύτερή του θέση σε εκκίνηση φέτος, όμως δεν έμελε να συμπληρώσει ούτε 2 γύρους.

 

Ήταν στην 10η στροφή του δεύτερου γύρου, όταν ο Jorge Lorenzo έκανε το λάθος και έριξε τον Ιταλό, μαζί με τους Vinales και Dovizioso.

 

«Είναι πολύ, πολύ κρίμα γιατί ένοιωθα καλά κι έκανα καλό Σ/Κ. Δουλέψαμε καλά στα ελεύθερα και ήμουν άνετος στη μοτοσυκλέτα», σχολίαζε ο Vale.

 

«Και με το μεσαίο ελαστικό είχα καλό ρυθμό, ένοιωθα καλά στα φρένα κι ήμουν σταθερός. Γι’ αυτό και ήμουν αισιόδοξος για τον Αγώνα».

 

«Ειλικρινά και με την παραπάνω θερμοκρασία, ένοιωθα ακόμα καλύτερα με το μεσαίο. Μείναμε μέχρι αργά χτες για να κάνουμε τη σωστή επιλογή ελαστικών κι έτσι πίστευα ότι μπορούσα το βάθρο».

 

«Ήμουν πίσω από τον Petrucci και ήθελα να τον περάσω, αλλά το έκανα τη λάθος στιγμή… έφτασα με πολλά στην 10 και δεν μπόρεσα ν’ αποφύγω τη μοτοσυκλέτα του Jorge».

«Προσπάθησα να μην πέσω, αλλά η μοτοσυκλέτα του ήρθε στο λάστιχό μου και δεν τα κατάφερα».

 

«Πονάω λίγο στον αστράγαλο γιατί το πόδι μου πιάστηκε ανάμεσα στις δυο μοτοσυκλέτες, αλλά αυτά έχουν οι Αγώνες… συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».

 

«Κρατάμε τα θετικά από αυτό το Σ/Κ, μιας και ήμασταν πολύ πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το Mugello. Η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλύτερα».


«Αλλά κι εμείς δουλέψαμε καλύτερα. Δοκιμάσαμε τα πάντα κι απ’ όλες τις οπτικές και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο και να περιμένουμε το Assen».

 

Προτού ξεκουραστούν όλοι οι οδηγοί, έχουν σήμερα το επίσημο τεστ στην Βαρκελώνη.

Επόμενο άρθρο »

Όλα έτοιμα για το τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Θέση στο βάθρο για τη Ducati και τον Πετρούτσι στην Καταλονία

Χορηγοί