• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo MotoGP: Όλα κρίθηκαν στην αρχή
Νίκη για Marquez, 4πλή πτώση Lorenzo-Vinales-Rossi-Dovi
Νέα 16/06/2019 - 16:36

 

Ο Αγώνας της μεγάλης κατηγορίας – σε θερμοκρασίες ασφάλτου πάνω από 50ο C – στην πίστα του Montmelo, κρίθηκε εν πολλοίς στην αρχή.

 

Ένα λάθος του Jorge Lorenzo, ο οποίος είχε ξεκινήσει πολύ καλά τον Αγώνα, οδήγησε σε πτώση τους Vinales, Rossi και Dovizioso.

 

Ένα λάθος που άφησε μόνο πρώτο τον Marc Marquez, ο οποίος χωρίς καμμία πίεση και με καθαρή πίστα μπροστά του, απλά μεγάλωνε τη διαφορά του.

 

Ένα λάθος το οποίο δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το έργο του Andrea Dovizioso στη μάχη για τον Τίτλο, ειδικά μιας και ακολουθούν πίστες στις οποίες ο Marc είχε πάρει τη νίκη πέρυσι.

 

Ο Marc Marquez δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Κράτησε έναν ρυθμό στο 1:40 και μεγάλωνε τη διαφορά του, τερματίζοντας 2,5’’ μπροστά από τον δεύτερο.

 

Πίσω του έγινε ωραία μάχη, με τον Fabio Quartararo να παίρνει το πρώτο βάθρο της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Γάλλος ήταν εντυπωσιακός, αλλά έχασε πολύ στην αρχή του Αγώνα κι εκεί χάθηκε και η ευκαιρία του να μείνει κοντά στην Honda του Marc.

 

Από τη στιγμή που βρήκε ρυθμό όμως, οι χρόνοι του ήταν εξαιρετικοί. Μάλιστα στον 18ο (από τους 24) γύρο έκανε και το καλύτερό του πέρασμα!

 

Άντεξε μέχρι το τέλος στην καυτή άσφαλτο του Montmelo και παρά το ότι πριν 10 ημέρες είχε κάνει εγχείριση για arm-pump, πήρε το βάθρο.

 

Τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές είχαμε στις τρεις πρώτες θέσεις, με τον Danilo Petrucci να ανεβαίνει για τρίτο συνεχόμενο Grand Prix στο βάθρο των νικητών.

 

Ο Ιταλός κυνήγησε και ήθελε τη 2η θέση, ωστόσο βρήκε μπροστά του έναν εξαιρετικό Quartararo, που ανέβασε το ρυθμό του όταν έπρεπε για να κάνει διαφορά και να την κρατήσει μέχρι το τέλος.

 

Πάντως ο Petrucci ήταν ικανοποιημένος, μιας και ξέρει ότι και αυτή του η εμφάνιση φέρνει ακόμα πιο κοντά ένα νέο συμβόλαιο με τους κόκκινους για το 2020.

 

Η τέταρτη διαφορετική μοτοσυκλέτα στις πρώτες θέσεις, ήταν η Suzuki του Alex Rins, ο οποίος αν απέφευγε τα λάθη θα μπορούσε να είχε βρεθεί στο βάθρο.

 

Θέση στην πεντάδα πήρε ο Jack Miller, σε έναν Αγώνα με πολλές πτώσεις και μόλις τους 13 από τους 24 οδηγούς να τερματίζουν.

Επόμενο άρθρο »

Αποφεύγει την τιμωρία ο Jorge

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα