• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto3: Τρελός Αγώνας
Παρθενική νίκη για Ramirez!
Νέα 16/06/2019 - 14:40

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος στον Αγώνα της Moto3 στο Montmelo είχαμε πάρα πολλές πτώσεις και μόλις 19 από τους 31 αναβάτες να τερματίζουν!

 

Τα περιστατικά μέσα στην πίστα ήταν πάρα πολλά και δύσκολα μπορούν να αποτυπωθούν μέσα σε λίγες γραμμές.

 

Οι πτώσεις και τα λάθη ήταν μέσα στο παιχνίδι, ενώ και η χαμηλή πρόσφυση της πίστας δυσκόλεψε πάρα πολύ τους οδηγούς της κατηγορίας.

 

Από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε πάρα πολλούς οδηγούς να παλεύουν για τις τρεις θέσεις του βάθρου.

 

Τα δράματα ξεκίνησαν με τον Dalla Porta να χάνει την πρώτη θέση και να εγκαταλείπει, εξαιτίας ενός προβλήματος με την Honda του.

 

Λίγο μετά, ακόμα μια Honda, αυτή του Tony Arbolino, αντιμετώπισε πρόβλημα. Και ο Ιταλός ήταν πρώτος όταν αναγκάστηκε να ανοίξει τη γραμμή του.

 

Μετά ήταν η σειρά του Jaume Masia να κάνει το λάθος και ενώ έκανε καταπληκτικό Αγώνα  (είχε ξεκινήσει από πολύ πίσω) έμεινε στο μηδέν.

 

Από τις πολλές πτώσεις ξεχωρίζουμε και αυτές των Rodrigo-Binder, με τον πρώτο να κάνει το λάθος και να ρίχνει μαζί του τον Binder.

 

Στο τέλος κι ενώ ο Kaito Toba έδειχνε ικανός να πάρει τους 25β, επίσης έχοντας ξεκινήσει από πολύ πίσω λόγω τιμωρίας, τα έχασε όλα.

 

Ο Ιάπωνας δεν απέφυγε το λάθος στην 10, την ίδια ώρα που ο McPhee είχε ένα highside, το οποίο έσωσε με υπέροχο τρόπο.

 

Δεν μπόρεσε να είναι στις μάχες για το βάθρο, αν και αυτός το άξιζε, αλλά τουλάχιστον αποζημιώθηκε για την προσπάθειά του με 3β.

 

Έτσι, ο Marcos Ramirez ήταν αυτός που στο τέλος – πιέζοντας όσο μπορούσε – χάρισε ακόμα μια νίκη στην Honda (στο Montmelo).

 

Ήταν η πρώτη της καριέρας του και ο Ισπανός έγινε ο 12ος διαφορετικός νικητής στους 12 τελευταίους Αγώνες της κατηγορίας.

 

Πίσω του τερμάτισε ο Canet, ο οποίος προτίμησε τη σιγουριά των 20β σε έναν τόσο τρελό Αγώνα. Είκοσι βαθμοί πολύτιμοι για το Πρωτάθλημα.

 

Στον επεισοδιακό αυτό Αγώνα, ο Celestino Vietti – που ήταν πολύ πίσω όλο το Σ/Κ – κατάφερε τελικά να ανέβει στο βάθρο και αυτό τα λέει όλα για έναν από τους πιο περίεργους Αγώνες της Moto3 τα τελευταία χρόνια.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα