• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto2: ΚΑΤ
Παρθενική pole για Fernandez!
Νέα 15/06/2019 - 17:28

Ο Augusto Fernandez πανηγύρισε πριν από λίγο την πρώτη pole position της καριέρας του, κατακτώντας την 1η θέση στις κατατακτήριες του Montmelo.

 

Ο Ισπανός έκανε 1:44,170 στον 4ο από τους 8 γύρους που έκανε συνολικά και παρά το ότι οι αντίπαλοί του πίεσαν στο τέλος, κανείς δεν κατάφερε να τον βγάλει από την κορυφή!

 

Ο ίδιος ήταν πολύ χαρούμενος, αλλά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον ομόσταυλό του, τον Lorenzo Baldassarri που τον βοήθησε να πάρει την pole.

 

Ο Fernandez έκανε το χρόνο που του έδωσε την πρώτη θέση ακολουθώντας τον Baldassarri, ο οποίος με τη σειρά του περιορίστηκε στην 7η θέση.

 

Τα 15 λεπτά των κατατακτηρίων ήταν πλούσια σε θέαμα μέχρι το τέλος, όταν ο Sam Lowes κατάφερε να «βγάλει» έναν πολύ καλό γύρο.

 

Απείλησε και την πρώτη θέση, αλλά τελικά έμεινε τρίτος και πολύ κοντά στο χρόνο του Tom Luthi που πήρε τη δεύτερη θέση.

 

Οι διαφορές των οδηγών ήταν εκπληκτικά μικρές και αρκεί να πούμε ότι οι πρώτοι 6 είχαν διαφορά μόλις ένα δέκατο μεταξύ τους!

 

Όλα παίχτηκαν στα χιλιοστά και κάποιοι ήταν στους χαμένους, όπως ο Luca Marini για παράδειγμα, που αν και ήταν 0,470’’ από τον πρώτο, θα ξεκινήσει 13ος τον αυριανό Αγώνα!

Επόμενο άρθρο »

Τιμωρήθηκε ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα