• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν είμαι και κανένας Einstein
Αλλά το ντεπόζιτό μου δουλεύει!
Νέα 14/06/2019 - 23:37

Στο Montmelo σήμερα, ο Jorge Lorenzo έκανε ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή, όπως θεωρεί, κατεύθυνση ώστε να λυθεί το θέμα της εργονομίας πάνω στην RC213V.

 

Ο Ισπανός παρουσίασε στην πίστα το νέο ντεπόζιτο της μοτοσυκλέτας του, για το οποίο έλεγε μετά το τέλος της ημέρας:

 

«Δεν είμαι και κανένας Einstein, αλλά αυτό που πάω να κάνω είναι σαν μια εφεύρεση για μοτοσυκλέτες. Κάτι παρόμοιο είχα δοκιμάσει πέρυσι στα τεστ σε Valencia και Jerez, αλλά δεν δούλεψε».

 

«Αυτό που έχουμε τώρα, είναι μια καλή αρχή. Στην Ducati, το ντεπόζιτο ήταν το τελευταίο κομμάτι του παζλ, ενώ τώρα αυτό είναι το πρώτο».

 

«Ξέρω βέβαια, ότι αν δει κάποιος τη θέση μου θα σκεφτεί ότι δεν βοήθησε, αλλά δεν είναι έτσι. Οδήγησα την Honda με λιγότερη προσπάθεια και πιο επιθετικά».

 

«Δεν είμαι στη δεκάδα γιατί δεν έβαλα μαλακό ελαστικό στο τέλος κι έτσι οι πιθανότητες να βελτιωθώ αύριο είναι περισσότερες».

 

Πάντως ο Jorge δεν ήθελε να πει περισσότερο για το νέο του ντεπόζιτο.

 

«Δεν θέλω να πω τι κάνει. Δεν μπορώ να σας εμποδίσω από το να το δείτε, αλλά τα μυστικά του θα τα κρατήσω για μένα».

 

Και συνεχίζει μιλώντας γενικά για τη μεταμόρφωση που θέλει να κάνει στην Honda:

 

«Όπως είπε και ο Puig, η καρδιά της μοτοσυκλέτας δεν μπορεί ν’ αλλάξει, απλά θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ και να την κάνω πιο εύκολη για μένα».

 

«Κάθε μοτοσυκλέτα είναι διαφορετική. Ειδικά στον τρόπο που μπαίνει στις στροφές και η Honda θα κρατήσει την ταχύτητά της».

 

«Ξέρετε, όμως, ότι είμαι τελειομανής. Αυτή η διαδικασία δεν θα τελειώσει όταν πάρω τη νίκη, ή την pole. Πάντα θα υπάρχει κάτι να βελτιώσουμε».

 

Τέλος, είπε και λίγα πράγματα για τη σημερινή ημέρα:

 

«Δεν είναι η πρώτη Παρασκευή που ήμουν γρήγορος. Το ίδιο είχε συμβεί στο Le Mans και στο Qatar. Αλλά σήμερα ήταν καλύτερα σε σχέση με το Mugello».

 

«Ποτέ άλλοτε δεν είχα καταφέρει να είμαι τόσο επιθετικός οδηγώντας την Honda. Η διαφορά μου από τους πρώτους ήταν πάντα μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο».

 

«Με το μαλακό ελαστικό θα ήμουν πιο κοντά και θα το πετύχω αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Pol Espargaro: Όλοι θα σκότωναν…

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Όταν το διασκεδάζω στην Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα