• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Ο Pirro στο Misano
Θα κάνει έκτακτη συμμετοχή!
Νέα 06/06/2019 - 13:10

Στο σχηματισμό εκκίνησης του μεθεπόμενου Αγώνα των SBK-Motul, που θα γίνει στην πίστα του Misano, θα είναι και μια επιπλέον Ducati: αυτή του Michele Pirro!

 

Ο δοκιμαστής της Ducati, τρεις εβδομάδες μετά τον Αγώνα στο Mugello για το MotoGP, θα δώσει μάχες με τους οδηγούς των SBK-Motul.

 

«Το θέλαμε εδώ και πολύ καιρό. Κι ο Pirro θέλει ν’ αγωνίζεται, έτσι του δώσαμε την ευκαιρία. Μιλήσαμε και με τον Ciabatti κι έδωσε κι αυτός το οκ».

 

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Marco Barnabo, που είναι ο Διευθυντής της Barni Racing, με τα χρώματα της οποίας θ’ αγωνιστεί στο Misano ο Pirro.

 

Ο Pirro είναι ενθουσιασμένος που θα καταφέρει να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε οδηγούς όπως ο Jonathan Rea και ο Alvaro Bautista.

 

«Θέλει πραγματικά ν’ αγωνιστεί και τον καταλαβαίνω. Κάποιες φορές διαβάζω ότι είναι στο Ιταλικό Πρωτάθλημα και είναι σαν να κλέβει γλυκά από παιδάκια».

 

«Δεν είναι καθόλου έτσι όμως! Το CIV έχει ανεβασμένο επίπεδο και δυνατούς οδηγούς. Τα καταφέρνει πολύ καλά βέβαια, αλλά οι νίκες δεν του χαρίζονται».

 

Τι να περιμένουμε από τον Pirro στον Γύρο του Mugello; Ένα βάθρο; Μια θέση στην πεντάδα;

 

«Αυτό ελπίζουμε», συνεχίζει ο Barnabo. «Θα ήταν καταπληκτικό να τον δούμε στην πεντάδα. Θα έρθει αργά στην πίστα, μόλις την Πέμπτη».

 

«Έτσι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο δουλειάς για να μας βοηθήσει, αφού θα ξεκινήσουμε από το μηδέν».

 

«Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα και ο Michele το γνωρίζει, αλλά με δεδομένο ότι είναι τόσο ταλαντούχος, είμαι βέβαιος ότι θα ανταπεξέλθει».

 

Το κόστος για μια ιδιωτική ομάδα του να έχει έναν οδηγό σαν τον Pirro δεν είναι ευκαταφρόνητο…

 

«Προτιμώ να μην σκέφτομαι τι θα μου κοστίσει όλο αυτό! Πρέπει να διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας και να πάρουμε κι άλλους μηχανικούς κτλ».

 

«Είμαι όμως χαρούμενος για τον Michele, για την ομάδα και για τους οπαδούς που θα μπορούν να δουν τον Michele εν δράσει».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Θα βοηθήσω τον Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marc Marquez… απογειώνεται!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα