• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello MotoGP: ΕΔ1
Ο Marquez κρατά πίσω του τις Ducati
Νέα 31/05/2019 - 13:00

Δυνατό ξεκίνημα για τον Marc Marquez στο Ιταλικό Grand Prix, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να παίρνει την 1η θέση στις ΕΔ1, μπροστά από τους Petrucci και Pirro.

 

Ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία Marquez, έκανε χρόνο στο 1:47,558 μέσα στα πρώτα 15 λεπτά και κανείς στη συνέχεια δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει.

 

Έτσι, έμεινε σχεδόν δύο δέκατα μπροστά από τον Danilo Petrucci της Ducati  και περίπου δυόμισι δέκατα από τον Michele Pirro και την πειραματική του μοτοσυκλέτα.

 

Η GP19 του Pirro, του δοκιμαστή της ομάδας, είχε για πρώτη φορά ανθρακονημάτινα καλύμματα στον πίσω τροχό!

 

Στο τέλος βελτίωσε το χρόνο του ο Fabio Quartararo και ήταν η καλύτερη Yamaha σήμερα το πρωί, με διαφορά μόλις 1χιλ από τον Aleix Espargaro.

 

Ο Ισπανός, μπορεί να αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του στο τέλος και να είναι γενικά απογοητευμένος από την αργή πρόοδο της ομάδας, σήμερα όμως εντυπωσίασε.

 

Ο Jack Miller είχε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Takaaki Nakagami που πήρε μία καλή 7η θέση, κρατώντας μάλιστα πίσω του τον Cal Crutchlow που ήταν ένατος.

 

Οι δύο οδηγοί της LCR Honda είχαν ανάμεσά τους τον Pol Espargaro της KTM, ο οποίος συνεχίζει δυνατός μετά την καταπληκτική εμφάνιση του στο Le Mans.

 

 Ο Pol ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα σε σχέση με τις υπόλοιπες KTM, που ήταν στις τελευταίες θέσεις των ελεύθερων δοκιμών 1.

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν αυτός που συμπλήρωσε την δεκάδα των πρώτων, έχοντας μικρή διαφορά από τον Alex Rins και τον Valentino Rossi, που περιορίστηκε στη 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα