• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μια Ισπανίδα στην Ακαδημία του Rossi!
Η 17χρονη Beatriz Neila από την Μαδρίτη
Νέα 24/05/2019 - 16:10

Το όνομα της είναι Beatriz Neila και γεννήθηκε πριν από 17 χρόνια στη Μαδρίτη. Αν και είναι σε μικρή ακόμα ηλικία, εν τούτοις έχει καταφέρει κάτι που πολλοί θα ζήλευαν:

 

Είναι η πρώτη η κοπέλα που συμμετάσχει στην Ακαδημία του Valentino Rossi, κάτι που οπωσδήποτε θα έχει προσθέσει στο βιογραφικό της.

 

Το 2017 η μπεατρίς είχε επιλεγεί για να αγωνιστεί στο Red Bull Rookies Cup, ενώ φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία Supersport 300 των SBK, οδηγώντας Yamaha.

 

Η Beatriz είναι στην Tavullia αυτές τις ημέρες, μαθαίνοντας κάθε μυστικό από τους ανθρώπους της ακαδημίας του Valentino.

 

«Είναι μία φανταστική ευκαιρία! Ελπίζω ότι θα μάθω πολλά  από τους οδηγούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα συναντήσω αυτή την εβδομάδα».

 

«Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται».

 

«Η πρώτη μέρα ήταν αρκετά έντονη, με πολλά συναισθήματα. Ξεκινήσαμε προπονήσεις με τον Franco (Morbidelli) και τον Andrea (Migno) στον προσομοιωτή».

 

«Προς το τέλος της ημέρας πήγαμε στην πίστα για πρώτη φορά, στο Ράντσο. Η χωμάτινη πίστα δεν είναι και τόσο εύκολη και είχα μερικές πτώσεις, αλλά ήταν μία καταπληκτική εμπειρία».

Επόμενο άρθρο »

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior MΧ 2020 στην Μεγαλόπολη !

« Προηγούμενο άρθρο

Το μέλλον του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα