• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Ο Marquez είναι ο πιο δυνατός!
Αλλά σύντομα θα του δημιουργήσει προβλήματα ο Quartararo
Νέα 21/05/2019 - 11:53

Όπως σχεδόν πάντα, ο γνωστός μάνατζερ στο χώρο του paddock, Carlo Pernat, μετά το τέλος του Αγώνα στο Le Mans, προσφέρει τη δική του – ενδιαφέρουσα – οπτική.

 

«Στη Γαλλία είδαμε την Ducati να παίρνει ένα διπλό βάθρο, αλλά τον Marquez να κερδίζει τη μάχη. Τρεις Ducati ακολούθησαν τον Marc, αλλά καμμία δεν κατάφερε να τον κερδίσει».

 

«Είναι ο πιο δυνατός και θα κερδίσει πολλούς Τίτλους. Πέρα από γρήγορος όμως, είναι και πανέξυπνος καθώς ετοίμασε μία Honda που μόνο αυτός μπορεί να οδηγήσει».

 

«Ξεγέλασε ακόμα και τον Lorenzo. Ο Jorge ήταν άτυχος φέτος. Έχασε τα χειμερινά τεστ και τώρα ακούγεται στο paddock ότι μπορεί να φύγει από την ομάδα, αν και νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι νωρίς για να συμβεί».

 

«Είναι περίπου ό,τι συνέβαινε και στην περίπτωση του Stoner, που ήταν ο μόνος που μπορούσε να οδηγήσει τη Ducati το 2007. Το ίδιο ισχύει τώρα με τον Marc και την Honda».

 

«Νομίζω όμως ότι σύντομα ο Marc θα έχει να αντιμετωπίσει τον Quartararo. Ήταν γρήγορος στο Le Mans και σύντομα περίμενω να τον δω στο βάθρο».

 

«Ο Fabio είναι φαινόμενο και θα δημιουργήσει προβλήματα στον Maruqez σίγουρα και για αυτό πρέπει να προσέχει ο Vinales».

 

«Ο Maverick μου θυμίζει τον Melandri και κινδυνεύει πλέον - μετά από μία άσχημη σεζόν - να χάσει τη θέση του στην εργοστασιακή ομάδα».

 

«Παρά το ότι έχει διετές συμβόλαιο, θα μπορούσε να πάει στην Petronas. Είμαι βέβαιος ότι η Yamaha το σκέφτεται ήδη αυτό».

 

«Από την άλλη, με εντυπωσίασε η KTM και o Εspargaro, που τερμάτισε μόλις πέντε δευτερόλεπτα από τον πρώτο».

 

«Την ίδια ώρα η Aprilia ακόμα δεν το έχει βρει… η ομάδα δυσκολεύεται εξαιτίας ενός τραυματισμένου αναβάτη και ενός άλλου που δεν έχει κίνητρο».

Επόμενο άρθρο »

Μαθαίνουμε για τον Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

300 νίκες της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα